Sanja Papić razvela advokata!
Foto: Kurir štampano

U vezi sa Mišom Ognjanovićem

Sanja Papić razvela advokata!

Stars -
Manekenka i pravnik su skoro dve godine krili da su u vezi jer je on donedavno bio u braku sa „Plejbojevom“ zečicom Natalijom Mihić

Bivša misica Sanja Papić (30) sada neometano može da uživa u vezi sa advokatom Dragoslavom - Mišom Ognjanovićem (53) pošto se on nedavno razveo.

Iako je na Instagramu objavila fotografije sa odmora na Tasosu s Mišom, bivša misica nije želela da govori o njihovoj ljubavi.

"Zaista nemam komentar", kazala je manekenka posle dubokog uzdaha, dok advokat i njegova bivša supruga juče nisu bili dostupni.

Kako saznajemo od ljudi iz Sanjinog okruženja, ona je veoma zaljubljena.

"Miša i Sanja su idealan spoj. Ona prosto blista kada je s njim. Pošto sada ne postoji nijedna smetnja njihovoj ljubavi, najzad mogu da uživaju. Ne bi nas čudilo i da odluče da se venčaju", kaže naš sagovornik dobro upućen u njihovu ljubav.

Miša i Natalija bili su u braku od 2007. godine i imaju sina. Ona je pre braka bila u vezi s pevačem Vladom Georgievim, a svojevremeno su je proglasili za jednu od deset najlepših svetskih „Plejbojevih“ zečica.

Sanju su pre Miše dovodili u vezu s kontroverznim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, zbog kojeg se navodno posvađala sa drugaricom Tijanom Stajšić. Posle Tigra, na Sanju je „bacio oko“ maneken Vladimir Cvetković, ali navodno nikad nisu prešli granicu flerta.

Ko je MišaDragoslav - Miša Ognjanović zastupao je Slobodana Miloševića, a sada je advokat Luke Bojovića. Zbog tih klijenata dobio je nadimak Đavolji Advokat. Iza sebe ima još jedan brak, iz kojeg ima punoletnog sina Petra. Povezivali su ga sa voditeljkom Zvezdanom Jovanović i pevačicom Mari Mari. Miša je bio poznat kao ljubitelj gradskih dešavanja na kojima je često okružen lepim ženama

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja