ŠAPIĆ ODLEPIO NA MILICU TODOROVIĆ: Skidao je pogledom i flertovao sa pevačicom
Foto: Cile, Nebojša Mandić

Očaran

ŠAPIĆ ODLEPIO NA MILICU TODOROVIĆ: Skidao je pogledom i flertovao sa pevačicom

Stars -
Iako su u studiju pored Todorovićeve sedele Rada Manojlović i Katarina Živković, Šapić nije krio koliko je očaran plavokosom pevačicom

Aleksandar Šapić uvek govori o velikoj ljubavi sa nevenčanom suprugom Milicom Rajačić i sa nestrpljenjem očekuje rođenje drugog sina, očigledno ga ne sprečava da otvoreno flertuje sa Milicom Todorović. Naime, na snimanju nove Grandove emisije, bivši vaterpolista je pogledom skidao pevačicu, a zatim je pozvao na ples i pošteno ispipkao.

Iako su u studiju pored Todorovićeve sedele Rada Manojlović i Katarina Živković, Šapić nije krio koliko je očaran plavokosom pevačicom. U jednom momentu uhvatili smo predsednika opštine Novi Beograd kako pored pogleda sa Milicom razmenjuje i osmehe, iako su sve vreme bile upaljene kamere i još nekoliko ljudi prisutno.

Svoje simpatije Aleksandar je potvrdio i kada je za ples zamolio pevačicu, sa kojom je odigrao romantičan tango. Mnogi su primetili flert i energiju između bivšeg sportiste i pevačice, pa tako ni našem paparacu ova situacija nije promakla i ostala nezapažena.

Nije nepoznato da Šapić voli lepe žene, jer je pored sebe uvek imao lepotice, tako je i ovog puta bacio oko na zgodne kandidatkinje muzičkog šoua Zvezde Granda koje su učestvovale u emisiji, ali je brzo svoj zavodnički pogled vratio na zgodnu plavušu, koja baš i nije pokazala ravnodušnost, već je podjednako uzvraćala osmehe.

"Razumem ja vas koji se bavite žutom štampom, ali ja nisam iz tih priča. Nemojte, molim vas, da me to pitate, bavim se nekim drugim stvarima, nisam iz te priče", izjavio je bivši sportista, a na konstataciju da je flert dozvoljen i da nije nikakav greh, kratko je dodao:

"Milica je simpatična, ali opet vam kažem, nisam iz tih priča", izjavio je osnivač fondacije „Budi human“. Todorovićeva se nije javila na telefon.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track