NAPRAVIO HAOS: Saša Popović ljubio Kaćine noge!
Foto: Dragana Udovičić

Direktor Granda

NAPRAVIO HAOS: Saša Popović ljubio Kaćine noge!

Stars -
Saša tokom snimanja emisije „Narod pita“ iznenada legao na sofu pored Katarine Grujić, pa je iskoristio priliku da spusti svoje usne na njeno telo

Saša Popović ponovo nije odoleo čarima pevačica, a ovog puta na udaru direktora „Granda“ našla se Katarina Grujić. Pre nego što je folkerka izvela svoj hit „Greška“, Popović je kao hipnotisan prišao, legao pored nje i poljubio joj noge.

Katarina se pripremala za nastup u emisiji „Narod pita“ i zavaljena u sofu koja je bila deo scenografije čekala je da počne plejbek. Saša joj je prišao s leđa i legao do nje. Potpuno neočekivano, pomazio je po nozi i poljubio je, što je Grujićevu ostavilo bez teksta. Prvo je bila u šoku jer se tome nije nadala, a onda se nasmejala jer joj je bilo simpatično. S obzirom na to da je je direktor veliki šaljivdžija, pronašao je način da tim svojim gestom zasmeje goste u studiju i snimanje učini što zanimljivijim.

Ovim gestom postalo je očigledno da direktor na pevačicama prvo spazi duge noge, pa onda sve ostalo. Samo ovog puta nije pomenuo Lepu Brenu. S obzirom na to da mu je Grujićeva jedna od omiljenih pevačica u „Grand produkciji“, Popović je tako izrazio svoju ljubav prema njoj.Kad je devojka Čumetovog bratanca izvodila numeru, Saša je u koreografiju ubacio Milana Dinčića Dinču, koji se totalno izgubio kad je Kaća počela da igra oko njega. On je ležao na garnituri i nije skidao pogled s koleginice.Pored Kaće i Dinče, na snimanju su bili Dejan Matić, Ivana Selakov i Dona Ares, koji su takođe, osim što su pevali, pričali viceve i zanimljive događaje s nastupa.

Širila nogeIVANI SEVALE GAĆICEIvana Selakov je, osim odličnih vokalnih sposobnosti, prezentovala i svoj donji veš. Naime, njena bordo kožna lepršava suknja podizala se sama od sebe, pa su tako i njene gaćice izašle na videlo kad je pevačica u jednom trenutku raširila noge. Ivana to nije ni primetila, ali zato jesu ljudi oko nje.

ProblemiKAĆI ISPADALE GRUDIKatarina Grujić nije mogla da obuzda nemirne grudi tokom snimanja emisije, pa je sve vreme nameštala dekoltiranu haljinu i držala ruku preko njih. Pevačica je bukvalno sedela kao kip i jedva se pomerala. Međutim, u jednom trenutku bradavica joj je izletela iz sakoa, a ona je brzo reagovala i vratila je na mesto. Očigledno su njene grudi želele više slobode, ali koliko god se trudila da ih namesti, paparaco Kurira je bio brži od nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track