SAŠA PROZIVA RADU, A ONA BI DA SARAĐUJU: Pratim Vidićev rad, volela bih da me oblači
Foto: Damir Dervišagić

Ne smetaju joj loši komentari

SAŠA PROZIVA RADU, A ONA BI DA SARAĐUJU: Pratim Vidićev rad, volela bih da me oblači

Stars -
Poznati stilista Saša Vidić u nekoliko navrata je isprozivao stajling pevačice Rade Manojlović, ali se ona zbog toga ne ljuti. Sašini komentari je uvek dobro nasmeju.

"Ja sam sa Sašom u super odnosima, stvarno volim da čitam njegove komentare. Meni je on beskrajno duhovit. Stvarno, njegove komentare ne primam k srcu, ne povređuju me, ne nerviram se, već se nasmejem, ulepšaju mi dan. Mislim da bi estrada bila dosadna bez takvih ljudi kao što je Sale", Manojlovićeva, a na pitanje da li bi sa Vidićem sarađivala, kaže: "Zašto da ne? Vrlo rado. Pratim njegov rad, super je".

Rada je nedavno obukla kombinezon sa cirkonima, a mnogi su je zbog toga ispljuvali.

"Kada Dženifer Lopez to obuče, onda je to vrh svetskog šou biznisa. Bijonse, Rijana, svi se tako oblače. Jedno je scena, ja tako sigurno ne bih otišla u prodavnicu. Primetila sam da meni nije dozvoljeno da se oblačim scenski, pa me pljuju zbog autfita. Ja moram da se upakujem fino, da to bude normalno, da ne bi opleli po meni", rekla je Rada.U medijima se spekuliše da je pevačica u vezi sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem, a pevačica otkriva šta misli o vezama u kojima je žena starija.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Meni je drago da su se žene okrenule mlađim muškarcima. U proteklih 10 godina postalo je normalno da muškarac bude i po 20 godina stariji od žene, e pa, sad je red na žene. Kad se Verica Rakočević udala za Veljka, to je bio skandal, žena kao da je ubila nekog, ne može da joj se oprosti. Stavljena je na stub srama kao da je tog Veljka neko terao da se oženi njome. Svi su oni punoletni i svako radi sa svojim životom šta hoće". rekla je iskreno Rada.

"Ako postoji hemija, a ti zbog godina ne ostvariš vezu sa tom osobom i zbog predrasuda šta će neko da misli i da kaže, ti si napravio promašaj u životu. Kažu da žene brže sazrevaju od muškaraca, zato ne treba da budu sa mlađima. Glupost", zaključuje Manojlovićeva.

Foto: Story
Foto: Story

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track