ŠAVIJA DOBILA AUTO OD RUSKOG TAJKUNA: Nataša priznala da cveta ljubav!
Foto: Edin Nalbandijan

Zaljubio se

ŠAVIJA DOBILA AUTO OD RUSKOG TAJKUNA: Nataša priznala da cveta ljubav!

Stars -
Srećna sam i zaljubljena. On mi sve želje ispunjava, ali više nisam u rijalitiju i za sada bih svoju jaču polovinu ostavila samo za sebe

BEOGRAD - Pevačici Nataši Šaviji ovo je očigledno plodonosna godina makar kada je reč o poklonima. Nakon što je ostala do finala u rijalitiju Parovi, a od političara dobila stan, njen vozni park oplemenio je ruski tajkun, i to ni manje ni više nego BMW-om X6!

Automobil je parkiran ispred zgrade u kojoj živi u luksuznom novobeogradskom naselju, a na njemu je još uvek velika crvena mašna. Očigledno oduševljena novim mezimcem, Šavija je nekoliko puta fotografisala poklon pre nego što ga je "raspakovala".

- Ne mogu da vas lažem kada ste me već uslikali, dobila sam automobil. Srećna sam i zaljubljena. On mi sve želje ispunjava, ali više nisam u rijalitiju i za sada bih svoju jaču polovinu ostavila samo za sebe - bila je tajanstvena Nataša, koja za Alo više nije želela da otkrije ništa više o Rusu zbog kojeg je očigledno ostavila političara. Prema rečima njenih komšija, po Šaviju često dolazi limuzina, dok joj pokloni skoro svakodnevno stižu na adresu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track