Šavija: Tijana Ajfon je bubuljičavi mutant!
Foto: Dragan Kadić

BESNI SVAĐA MEĐU STARLETAMA

Šavija: Tijana Ajfon je bubuljičavi mutant!

Stars -
Nataša tvrdi da je starleta iz Popinaca bolesno ljubomorna i da sve radi i priča iz očajničke želje da bude kao ona

One su rat započele u „Parovima“ a nastavile su ga čim su se našle na „slobodi“! Tijana Ajfon je u prošlom broju Kurir Starsa iznela niz uvreda na račun Nataše Šavije, svoje bivše kolegnice iz rijalitija. Ona je rekla da su joj Šavijini bivši pričali da je u seksu kao mrtva krava, a Nataša je odlučila da joj vrati istom merom.

- Tijana je bubuljičavi mutant. Ona je nešto između majmuna i konja. Sve što priča o meni ide uz nju zapravo. Da sam muško, ni metlom je ne bih dirala. Ona je toga, po svemu sudeći, veoma svesna, pa me zato i mrzi - govori Šavija bez ustezanja i nastavlja da baca drvlje i kamenje po Ajfonki.

- Tijana je skupljač mojih bivših, koje sam ostavila. Sve ovo što radi i priča posledica je bolesne ljubomore, pa joj čak i ne zameram na tim pogrdnim rečima, štaviše, žalim je jer uprkos tolikoj želji ne uspeva da bude kao ja. Evo, javno obećavam da ću joj dati besplatne časove kako bi barem postala dobra kopija Nataše Šavije. Te moje bivše, a njene sadašnje joj neću dirati, nju ionako oni ne shvataju ozbiljno kao mene - zaključila je Šavija.Sudeći po razvoju situacije, rat između dve rijaliti zvezde u punom je jeku i trajaće do potpunog istrebljenja. Ono što sada sledi je, pogađate, odgovor Tijane Ajfon. I mi, kao i vi, očekujemo neočekivano!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track