SEKA ALEKSIĆ: Ako uskoro ne rodim bebu, usvojiću je!
Foto: Damir Dervišagić

Želi da proširi porodicu

SEKA ALEKSIĆ: Ako uskoro ne rodim bebu, usvojiću je!

Stars -
Usvojila bih dete. Apsolutno je ne bitno da li će to biti devojčica ili dečak,

Seka Aleksić i Veljko Piljkić u braku su od 2010. godine i pevačica otkrila da je uspeh što su opstali toliko jer njen njen brak nije javna scena i da je to formula za opstanak.

Njen suprug je njena poslednja želja i njena ljubav do kraja života. Ono za čim pevačica veoma pati jeste njena trudnoća i dete koje još nisu dobili, ali su odlučni u tome i ako uskoro ne rodi bebu, usvojiće je.

"Nikada neću zaboraviti tugu kada sam imala vanmateričnu trudnoću. To je bila bol koja se ne može opisati. Jednostavno, htela sam da ne ustanem. Moj psiholog je počeo da dolazi i danima samo dugo razgovarali. Bilo mi je bolje, ali ne potpuno, jer još nisam bila spremna za posao i publiku. I Veljko i ja smo bili skrhkani, ali i dalje jarko želimo da dobijemo dete i verujem da će se to desiti u pravom trenutku", rekla je Seka za Puls, koja je dodala da da bi pored biološke dece, volela i da jednog dana usvoji dete.

"Usvojila bih dete. Apsolutno je ne bitno da li će to biti devojčica ili dečak. Jednog dana kada proširimo svoju porodicu, i to će doći na red", rekla je Aleksićeva

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track