SEKA ALEKSIĆ: Ja sam smuvala Veljka, bila sam veoma napadna!
Foto: Printskrin

Dopao joj se na prvi pogled

SEKA ALEKSIĆ: Ja sam smuvala Veljka, bila sam veoma napadna!

Stars -
Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički, odmah sam rekla da će biti moj muž, rekla je pevačica

Seka Aleksić ispričala je kako je upoznala supruga Veljka i da nije bila nimalo stidljiva tokom prvog susreta.

"Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički", krenula je Seka da priča. "Zatvorila sam oči i rekla "Ovo će biti moj muž. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene".

Pevačica je kod Ognjena Amidžića ispričala da ni on nije bio naivan, ali da je ona prva krenula u "akciju" i da ga je praktično ona "smuvala".

"Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo", rekla je Seka.

Seka je pričala o situaciji kada je njena koleginica slala njenom mužu poruke. "Napisala mu je da je vrlo zgodan i da malo koja žena može da mu odoli, zamisli. A Veljko i ja sedimo i čitamo te poruke", nasmejala se Aleksićeva. "Poznajem tu koleginicu dosta dugo. Iznenađena sam, ali svesna sam da je moj muž neodoljiv...", objasnila je.

Osvrnula se i na to što je počela da vežba i da je sada zadovoljna svojim izgledom. Napomenula je da je ranije imala problema sa hormonima i da je zato imala višak kilograma.

"Mom suprugu treba dati orden. On me je molio da počem da treniram i kupovao poklone i sve. Mora da se desi neki klik, ne može da ništa na silu", pohvalila je Seka Veljka i dodala da nikad nije bila mršavica.

Seka je u emisiji predstavila i spot za pesmu "Čivas".

http://www.youtube.com/watch?v=KJlTuXTT3B4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track