SEKA POSTAJE DEO ŽIRIJA MUZIČKOG TAKMIČENJA? Evo gde bismo uskoro mogli videti novopečenu mamu!
Foto: Instagram Printscreen

koga će zameniti?

SEKA POSTAJE DEO ŽIRIJA MUZIČKOG TAKMIČENJA? Evo gde bismo uskoro mogli videti novopečenu mamu!

Stars -

Seka Aleksić od aprila postaje jedan od članova žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde".

Pevačica se neko vreme dvoumila da li da prihvati ovu obavezu, ali na kraju je odlučila da ponudu čelnika ružičaste televizije ne odbije i biće deo šou-programa u kome će ocenjivati mlade talente.

"Čelnici TV "Pink" su odavno pregovarali sa Sekom da bude deo ovog formata, ali ona nije mogla tu ponudu da prihvati. Kako je bila trudna kada su krenula prva snimanja nove sezone, a u septembru je rodila sina Jakova, Seka je želela da se posveti porodici i nasledniku, pa zato nije prihvatila ponudu. Ipak, ona je oko Nove godine počela da se vraća poslovnim obavezama, pa su sa "Pinka" smatrali da je ovo pravi trenutak da je ponovo pozovu da bude u žiriju", kaže izvor i dodaje:

foto Instagram Printscreen
foto Instagram Printscreen

"Seka radi na novom albumu koji će, kako je najavila, promovisati u aprilu, pa kako će tada biti u žiži, prihvatila je i da bude deo ovog šoua. Seka je veoma duhovita i svi su ubeđeni da je ona pun pogodak za šou i da će je publika obožavati. Kako se emisije snimaju unapred, Seka je sigurna da će da se dobro organizuje i da sin Jakov neće primetiti njeno odsustvo", kaže izvor.

(blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track