ŠEMSA NAPALA HANKU: Sina se ne bih odrekla ni da ubije čoveka!
Foto: Dragan Kadić Obe

Bosanka pevačica

ŠEMSA NAPALA HANKU: Sina se ne bih odrekla ni da ubije čoveka!

Stars -
Koleginice srele su se na jednom smimanju i Šemsa je iskoristila priliku i Hanki “prijateljski” rekla kako ona nikada svom detetu ne bi uradila ono što je Hanka uradila, a pogotovo ga se ne bi odrekla

Nakon što je bosanska pevačica Hanka Paldum javno priznala kako joj je teško palo jer je bila primorana da iz kuće izbacila sina Mirzada, njena koleginica Šemse Suljaković nije želela da ćuti već je rekla da ne podržava njene porodične odluke!

Dve koleginice srele su se na jednom smimanju, a tu priliku Šemsa je iskoristila kako bi Hanki “prijateljski” rekla kako ona nikada svom detetu ne bi uradila ono što je Hanka uradila, a pogotovo ga se ne bi odrekla, pa makar i kada bi ubio čoveka.

Te reči razljutile su Hanku, koja je njene reči shvatila kao osudu.S obzirom na to da su obe poznate po britkom jeziku, pale su teške reči, a samo pribranošću ljudi koji su se tu zatekli izbegnut je veći skandal.

Podsetimo, sarajevska pevačica rekla je da je iz kuće izbacila svog sina Mirzada, koji se dugo godina bori sa zavisnošću."Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora", rekla je nedavno Hanka Paldum.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track