SEVALE OBLINE: Pevačice pravile haos na sceni „Granda“
Foto: Kadic

Snimanje novogodišnjeg programa

SEVALE OBLINE: Pevačice pravile haos na sceni „Granda“

Stars -
Bubamara i Grujićeva pojavile se u providnim haljinama u kojima su im silikoni došli do izražaja, a pevači komentarisali da Seka ima najbolju guzu na estradi

Treće veče snimanja „Grandovog“ novogodišnjeg programa za televiziju Prva obeležili su atributi pevačica koje su bile u providnim toaletama.Dara Bubamara, Katarina Grujić i Seka Aleksić bile su glavna atrakcija u studiju jer su svojim izgledom izazvale opštu pometnju među kolegama. Dara, koja je nedavno hirurškim zahvatom povećala grudi, obukla je dekoltiranu crnu haljinu, koja je više otkrivala nego pokrivala. Saša Popović bio je u šoku kad ju je ugledao pa je pravio razne grimase, dok ju je Milica Todorović opipavala i žalila se da, za razliku od nje, ona nema šta da pokaže.Katarina nije obukla brushalter da bi bila u centru pažnje, pa su joj nakostrešene bradavice kroz čipkanu haljinu sevale na sve strane. Pošto je bila bez svog dečka Borisa Stamenkovića, iskoristila je priliku da se malo opusti i popije koju čašicu kako bi bolje podnela naporno snimanje od nekoliko sati.Za razliku od njih, Seki je u providnoj čipkanoj haljini zadnjica došla do izražaja. Mladi pevači međusobno su komentarisali kako folk zvezda ima najlepšu guzu na estradi. Ona i Dara bile su dobro raspoložene i nisu se razdvajale ni na sceni ni u bekstejdžu tokom pauza.

Ubucile seMILICI I VANJI KIPELO SALOMilica Todorović od letos se ugojila nekoliko kilograma, pa je dobila i celulit, koji ne može da sakrije. Ona je na snimanje došla u beloj haljini otvorenih leđa, pa joj je sa strane kipelo salo. Odmah posle „Granda“ otišla je na rođendan Cecinog sina Veljka Ražnatovića, gde je bila zadužena za muzički deo. Njena koleginica Vanja Mijatović imala je crni top i usku duboku suknju, ispod koje joj je virilo salo. Ona ispod neobične kreacije nije nosila gaćice.Zaneli seKAPOR I NEMANJA SE OPIJALI!Saša Kapor i Nemanja Stevanović tokom pauze su pili u „Grandovom“ bifeu. Oni su jedva čekali da siđu sa scene da bi nazdravili i unapred jedan drugome čestitali Novu godinu. Njima su se pridružili Milan Dinčić Dinča, Milan Mitrović, Dušan Svilar i Stefan Petrušić, koji su se smejali na sav glas i prepričavali blamove s nastupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track