SILIKONSKA KRALJICA OSUĐENA: Krala gaće i grudnjake pa dobila 3 meseca uslovno
Foto: Nebojša Mandić

Presuda

SILIKONSKA KRALJICA OSUĐENA: Krala gaće i grudnjake pa dobila 3 meseca uslovno

Stars -
Kraljica silikona Tijana Đuričić osuđena je na tri meseca uslovne kazne zatvora zato što je pre pet godina uhvaćena u krađi sa drugaricom Danijelom D.

Njih dve su tada u radnji donjeg veša ukrale gaćice, grudnjake, majice i kupaće kostime.

"Tijana je osuđena na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora. Kazna se neće izvršiti ako za vreme proveravanja od godinu dana ne učini neko krivično delo", rekao je izvor.

"Ona je sa drugaricom uhvaćena na delu u jednom prestoničkom tržnom centru 28. februara 2011. godine kada su pokušale da pobegnu sa ukradenom robom. One su prvo ušle u kabinu prodavnice, gde su makazama sa stvari skidale sigurnosne osigurače, pri čemu su neke stvari oštetile, nakon čega su ih stavile u torbu. Po izlasku iz prodavnice oglasio se alarm, zbog čega ih je radnik prodavnice zadržao, pa su im po dolasku pripadnika MUP-a oduzete stvari uz potvrdu koju su potpisale. Među ukradenom robom bilo je sedam delova kupaćih kostima, tri majice, deset grudnjaka i nekoliko pari donjeg veša. Vrednost ukradene robe procenjena je na 31.270 dinara u tom trenutku", rekao je izvor za Alo.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja