SIMONIDA SA FARME: Snimiću pornić s Mikijem u Maldivima!
Foto: Facebook

TV Hepi spaja Ačevićevu i Đuričića

SIMONIDA SA FARME: Snimiću pornić s Mikijem u Maldivima!

Stars -
Ponela bih svoje crvene haltere, seks bismo započeli na velikom stolu u dnevnoj sobi, a završili bismo u bazenu, otkriva vlasnica hita „Hopa-cupa“

Internet zvezda i vlasnica hita „Hopa-cupa“ Simonida Ačević, koja se već oprobala u rijalitiju „Farma“, prihvatila je da se pojavi i u „Maldivima“.Naime, ona je oduševljena idejom da pred kamerama ima seks s Mikijem Đuričićem, s kojim je i pre dve godine htela da snimi porno-film.

- Ovih dana s produkcijom treba da se dogovorim o učešću. Toliko dobro bih se snašla u rijalitiju da bi to moglo ugroziti učesnike i baciti u senku sve ono što su do sada uradili. Te devojke, pevačice u pokušaju i silikonske prostitutke, imale su svojih pet minuta slave, kao i njihovi napaljeni udvarači iz kuće, kojima je seks sa njima najveći životni uspeh. Njihov odnos s lakim ženama sam po sebi je lak, a videće koliko će biti teško ako ja uđem i postrojim ih sve. Jeb..u im mamicu (smeh). Prostitutke ću postaviti na svoje mesto i uterati ih u mišju rupu, a sebi obezbediti mesto za sunčanje na plaži da me niko ne ometa - priča Simonida i otkriva:- A onda sledi iznenađenje! Planiram da nastavim s pregovorima o porniću koji je trebalo da snimim s Mikijem Đuričićem napolju, sad bi odlično bilo da to uradimo u rijalitiju. On je stidljiv i trebalo bi mi vremena da ga skinem i opustim. Ponela bih svoje crvene haltere za snimanje filma. Seks bismo započeli na velikom stolu za sastanke u dnevnoj sobi, a završili bismo u bazenu - otkrila je Ačevićeva ceo scenario, s kojim je, prema njenim rečima, upoznat i njen suprug.

Strava i užasMILJANA PREPALA MIMI NA SPAVANJUNova učesnica „Maldiva“ Miljana Kulić, koja je zvezdama „Granda“ pretila smrću, već prve večeri uspela je da istraumira Mimi Oro. Ona je želela da vidi kako izgleda bez šminke, pa ju je isprepadala.- Miljana, molim te da više nikad ne radiš takve stvari dok spavam, šunjaš se kao neki manijak. Dodirivala si me dok sam spavala i ja sam se istraumirala - rekla je Mimi, koja je sinoć napustila rijaliti jer je imala najmanji broj glasova.

Faktor iznenađenjaKRALJ RAZOTKRIVA PROSTITUTKEJedan od učesnika iznenađenja u rijalitiju „Maldivi“ mogao bi da bude i Dejan Stanković Kralj, voditelj emisije „Luda kuća“, u kojoj se bavio i prostitucijom.- Kralj mnogo zna o učesnicama rijalitija i sa informacijama kojima raspolaže mogao bi da im postane prava noćna mora. Produkcija na to i računa, pa voditelj služi kao faktor iznenađenja za devojke - otkriva izvor blizak produkciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track