SIN VESNE RIVAS ZA KURIR: Ružici k.rvi nikad ne bih napravio dete
Foto: Dragan Kadić

Uvređen Petar Pajić

SIN VESNE RIVAS ZA KURIR: Ružici k.rvi nikad ne bih napravio dete

Stars -
Petar Pajić tvrdi da bivša modelsica laže da je u drugom stanju s njim jer samo želi da iznervira njegovu majku

Sin Vesne Rivas, Petar Pajić, pobesneo je kad je Ružica Veljković tokom rasprave s njegovom majkom izjavila da je s njim ostala u drugom stanju i da će zbog pevačicinih uvreda izgubiti njeno unuče.Rivaskin naslednik za Kurir otkriva da nikad ne bi imao ozbiljnu vezu s devojkom lakog morala kao što je, kako tvrdi, bivša „modelsica“.Neprimerene šale- Zaista ne bih pričao o tome. Nemojte mene da uplićete u te priče jer me ne interesuje ko je šta rekao i ko je koga vređao. Nisam upoznat sa sukobom između moje majke i Ružice, verovatno one znaju razlog zbog čega je to tako. Čuo sam da je Ružica rekla da je u drugom stanju sa mnom, ali tvrdim vam da s kurvama nikad ne bih imao dete. U to budite sigurni! To je slagala. Ne prihvatam šale na takav način - kaže Petar i dodaje:

Igra se sa ozbiljnim stvarima... Ružica Veljković
Igra se sa ozbiljnim stvarima... Ružica Veljković

Šteta, tako je lepa devojka, a prosta i neobrazovana. Glupo je to što svoju privatnost iznosi u javnost, ma bila to istina ili ne. Smatram da je Ružica dobra devojka, samo je malo skrenula s puta. Što se tiče njene i mamine svađe, normalno je da se ljudi malo opuste kad su u zatvorenom prostoru i da ponekad ne razmišljaju šta će reći. Moja majka je inače dosta rečitija od mene, a pogotovo kad je u rijalitiju - rekao je Petar.Poznanstvo s televizijePrema našim saznanjima, Veljkovićeva i Pajić upoznali su se na televiziji KCN, gde je on inače zaposlen kao kamerman i fotograf. Ona je jednom prilikom bila na snimanju emisije i tako su započeli komunikaciju.Vesna Rivas se ne slaže s tim da njen sin bude u vezi s bivšom „modelsicom“ jer smatra da će ga ona samo iskoristiti.

Ava priznala da voli i ženeSVIĐA MI SE MATORAAva Karabatić šokirala je sve ukućane u „Parovima“ svojom izjavom da želi Jovanu Tomić Matoru. Iako su je neki povezivali sa Urošem Ćertićem i Željkom Stojanovićem, dok su drugi aludirali na njenu romansu s Markom Perovićem Crnogorcem, ona tvrdi da voli devojke.- Meni se najviše sviđa Matora. Ona mi baš odgovara. Slobodna sam žena, mogu da kažem ko mi se dopada - rekla je hrvatska starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja