ŠIROKO: Lepa Brena kupila brod od 100.000 evra
Foto: Promo "Mario Pavlovic - Mili

Vlasnica Granda se obezbedila za leto

ŠIROKO: Lepa Brena kupila brod od 100.000 evra

Stars -
Pevačica u Hrvatskoj pazarila luksuzno plovilo za krstarenje Jadranom da ne mora više svakog leta da iznajmljuje jahtu za sebe i prijatelje

Lepa Brena nedavno je u Hrvatskoj kupila brod od 100.000 evra, saznaje Kurir.Naime, vlasnica „Grand produkcije“ je svako leto sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem iznajmljivala skupocene jahte za krstarenje Jadranom, pa je odlučilila da najzad kupi jedno plovilo.- Pevačica poslednjih godina često letuje sa porodicom ili drugaricama na Hrvatskom primorju. Pošto najviše uživa u krstarenju po uvalama, rešila je da sa svojim suprugom ove godine kupi brod koji je prilagođen baš takvoj plovidbi. Brena i Boba su svake godine iznajmljivali jahte, ali nikada nisu patili što je oni nemaju. Iako imaju dovoljno novca da je kupe, ipak su se na Breninu inicijativu odlučili za manji brod, koji je lakši i bolji za održavanje. Njegova osnovna cena je oko 25.000 evra, a uz dodatnu opremu, koja je neophodna, može da košta i do 100.000 evra. On je dovoljno komforan za porodicu Živojinović i njihove prijatelje - otkriva izvor blizak porodici Živojinović.Podsetimo, Lepa Brena se prošlog leta nakon preloma ruke i operacije desnog zgloba i levog lakta oporavila baš na jednonedeljnom krstarenju Jadranom. Proslavljeni teniser tada je iznajmio luksuznu jahtu da bi sa svojom suprugom i prijateljima uživao na otvorenom moru.- Kada je folkerka pala na odmoru u Hrvatskoj i slomila obe ruke, morala je da se odmara i miruje. Lekari su joj tada preporučili da je krstarenje dobra rehabilitacija i da će joj tako sigurno biti bolje. Brenu su tada pred ukrcavanje lekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu.U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo s Brenom, koja je potvrdila naša saznanja.- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama - rekla je pevačica.

Vlasnici jahtiSRBI NE ZAOSTAJU ZA SVETSKIM DŽET-SETOM!Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće scene i iz sveta biznisa može da se pohvali svojim „belim lađama“, koje po kvalitetu i ceni nimalo ne zaostaju za jahtama svetskog džet-seta. Željko Mitrović vlasnik je jahte od 10 miliona evra, Novak Đoković ima dve, jednu od dva i po miliona evra, a drugu od pet, dok je nešto pristupačniju sebi priuštio Čeda Jovanović - od 100.000 evra.Na spisku vlasnika jahte su i Siniša Mihajlović, Dejan Bodiroga, Peđa Mijatović, Dragan Stojković, Dejan Savićević, Marko Jarić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track