SKANDAL: Neda besnela u studiju, ljuta otišla sa scene

Razočarana jer nije ušla u finale TLZP

SKANDAL: Neda besnela u studiju, ljuta otišla sa scene

Stars -
Ukradenovu je pogodilo to što su je voditelji prvo proglasili za finalistu, a onda joj rekli da su pogrešili i da to mesto pripada Okanoviću

Neda Ukraden napravila je skandal na kraju polufinalne emisije šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ jer nije prošla u finale. Pevačicu, koja je imitirala Madonu, najviše je uvredilo to što su voditelji Marija Kilibarda i Bojan Ivković najavili nju kao finalistu umesto Nenada Okanovića, koji se transformisao u Ramba Amadeusa.- Voditelji su se u jednom trenutku zbunili jer je čak pet takmičara imalo po 15 poena, a oni nisu znali da u tim situacijama u finale prolazi onaj koji je imao više glasova publike. Nije podržala KatarinuTako su prozvali i Nedu Ukraden, da bi iznenada saopštili da ona ipak nije prošla dalje. Pevačica je to teško podnela i prvo je stajala ukočena tri minuta, a zatim se povukla sa scene. Besno je sišla sa bine i otišla u šminkernicu, gde je histerično počela da skida masku, a zatim se spakovala i napustila studio u Ugrinovcima. Za to vreme svi takmičari izašli su na binu sa žirijem kako bi podržali ovonedeljnu pobednicu Katarinu Bogićević - kaže izvor Kurira, koji se zatekao na licu mesta.

Naprasno otputovalaU toku jučerašnjeg dana nekoliko puta smo pokušali da stupimo u kontakt sa Nedom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. U jednom trenutku na njen broj se javila ćerka Jelena, koja je rekla da je pevačica otputovala i da ne može da daje izjave.

RAT Pršte prozivke na sve straneÐura: Ko je Lukas?Aca: Gospodin Ðurić je običan statista!Nakon što je Branko Ðurić Ðura prozvao Acu Lukasa u TLZP, i posle uspešne imitacije Baneta Mojićevića izjavio da je transformacija dobra, ali da ne zna opus dotičnog, pevač je rekao da on Ðurin opus dobro poznaje budući da u životu ima samo jedan hit.- Pa ne vidim ništa čudno, a ni zlonamerno u tome. Nigde ne piše da svako mora da zna moj „opus“. Eto, ja znam celokupni opus gospodina Ðurića. Gledao sam oba filma koja je snimio. Mislim da se sećam i onog hita, jednog jedinog koji je imao u dugogodišnjoj muzičkoj karijeri. Ipak, mislim da je i pored svih velikih muzičkih ostvarenja bio najbolji dok je uspešno statirao u Top-listi nadrealista. Naravno, pored najvećeg doktora i majstora humora i satire, velikog Neleta Karajlića - izjavio je Aca za Kurir.

U kovčeguKEBA: ZBOG LEDI GAGE SAM POSTAO VAMPIR!Dragan Kojić Keba, koji je izazvao najveći aplauz imitacijom Ledi Gage, još ne može da se povrati od teškog nastupa koji je imao. Budući da je dan proveo u ilegali, folker nam je duhovito poručio da je postao vampir i da se vratio u kovčeg, u kome su ga inače plesači i izneli na scenu.- Sve je ok. Vratio sam se u kovčeg. Dan je i ne funkcionišem zato što sam se povampirio, pa me zovi posle ponoći da ti odgovorim i imam vremena sve dok petlovi ne zakukuriču. Pozdrav od vampira Kebe - napisao je u poruci pevač.

http://www.youtube.com/watch?v=xXqAY6-q8z0
http://www.youtube.com/watch?v=jPDEJbCLHIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja