Slavica Ćukteraš: Ne moram nikad da se udam
Foto: Nemanja Pančić

Nigde ne žuri

Slavica Ćukteraš: Ne moram nikad da se udam

Stars -
Meni papir ništa ne znači, ima mnogo bitnijih stvari u životu, poručuje pevačica, koja se još pre dve godine verila s fudbalerom Vladimirom Avramovom

Slavica Ćukteraš, iako se prošle godine preselila u Bergamo, gde živi njen dečko, golman Vladimir Avramov, koji igra za italijanski klub Atalantu, još ne planira da se uda, i pored toga što na ruci već dve godine nosi verenički prsten.Naime, pevačica, koja je u Beogradu boravila svega dva dana, tvrdi da joj ljubav na papiru ništa ne predstavlja.Ima preča posla- Svadbe nema, ne smetaju meni ti novinski natpisi! Malo-malo pa se pojavi vest kako se udajem, ali nije tačno. Iskreno, meni taj papir potpisan ništa ne znači, ima mnogo bitnijih stvari od papira u životu - poručuje Slavica i dodaje:- Takođe, laž je da mi dečko išta zabranjuje. Došla sam u Beograd zbog Pinkovog festivala i, iskreno, nisam se nešto preterano opterećivala scenskim nastupom, već mi je bilo bitno da u studiju sve otpevam kako treba. Došla sam na dva dana, neću ostati duže - kaže pevačica i ističe: Neće na TV- Ne želim da gostujem po emisijama, idem odmah za Italiju. Iskreno, nisam očekivala ovoliko pozitivnih komentara za pesmu „Prosjak“ i srećna sam. Spot neću da snimam, ne želim sebe da umaram i stresiram, a i svi znaju da mene to zamara. Imam jedan za jedanaest godina karijere. Kod mene sve ide sporo, pa i ekranizacija pesama. Za mesec dana se vraćam u Srbiju, i to opet na veoma kratko - zaključuje Slavica.

PauzaRASKIDALI NA ČETIRI MESECAIako se pevačica dve godine zabavlja s fudbalerom, prošlog leta par je bio raskinuo i tek posle četiri meseca došlo je do pomirenja. Ipak, nikad nisu prekidali kontakt i drugarski su se čuli do momenta kad su odlučili da ipak obnove vezu. Ništa od toga nije uticalo na njihovu veridbu, koju, izgleda, ne žele da poremete čak ni brakom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track