SLAVILI STEFANOV ROĐENDAN: Brena i Boba dali više od 10.000 evra na bakšiš!
Foto: Dragan Kadić

Roditelji se otvorili

SLAVILI STEFANOV ROĐENDAN: Brena i Boba dali više od 10.000 evra na bakšiš!

Stars -
Živojinovići celu noć kitili devizama zvezde „Granda“ dok su pevale njihovom sinu

U domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića u četvrtak je u velikom stilu proslavljen 23. rođendan njihovog sina Stefana, a pevači koji su bili zaduženi za dobru atmosferu vratili su se kući s mnogo bakšiša.Kako saznajemo od izvora koji je bio unutra, pare su letele na sve strane, hrane je bilo u izobilju, a šampanjac se točio u litrima do jutra.

- Živojinovići su potrošili više od 10.000 evra. Najveće novčanice davala je Brena, a otvorio se i Boba, koji je častio sve redom. Stefan je specijalno zbog rođendana došao iz Majamija, gde studira na Univerzitetu Beri. Slavlju su prisustvovali njegovi prijatelji, porodica, ali i devojka, Bugarka Ani, koja se nije odvajala od slavljenika. Brena je sve vreme grlila buduću snajku, koja ne zna srpski - otkriva naš sagovornik.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Inače, vlasnica „Granda“ bila je najveselija na žurki.

- Za mene nema veće sreće nego kad mi je porodica na okupu i kad smo svi nasmejani i veseli. Rođendani su uvek prilika da shvatimo kako vreme leti, što je neminovnost, i da se proveselimo u krugu najmilijih ljudi - rekla je folkerka.Pevalo se i slavilo do šest ujutro, a mikrofona su se osim mame Brene latili i Dragi Domić, Ivana Pavković, Katarina Živković, Sanja Ðorđević, Dragan Kojić Keba, Ljubomir Perućica, Aleksandar Petrović Acko i drugi.(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track