SLOBA VASIĆ ŠOKIRAO STATUSOM: Traži devojke za spot, ali evo kakve!
Foto: Damir Dervišagić

Promoviše prave vrednosti

SLOBA VASIĆ ŠOKIRAO STATUSOM: Traži devojke za spot, ali evo kakve!

Stars -

Pevač Slobodan Vasić izgleda da se zasitio polugolih devojaka koje svakodnevno viđa kako na svojim nastupima tako i na ulici.

Pevač je na Fejsbuku objavio status u kojem traži devojke za snimanje spota, ali ne onakve kakve smo navikli da viđamo u spotovima, već, kako kaže Sloba, "stabilne, fakultetski obrazovane, uspešne, porodične, moralne devojke, čije će te osobine doći do izražaja kroz spot".

Evo šta je Vasić napisao u statusu:

"Dragi prijatelji, fanovi, kolege - svako od nas, javnih ličnosti, na neki način je uzor mladima i promoter određenih društvenih vrednosti. Poslednjih godina, kao "vrednosti" se nameću prostakluk, vulgarna golotinja, lake žene, droge, prostitucija kao javna tajna i iste se tumače kao prihvatljiv obrazac ponašanja. Mi ne samo da to nismo sprečili, nego smo tome aktivno i doprinosili. U ovoj zemlji i u ovom društvu, rastu i naša deca - naša je obaveza da sutra oni budu ispravni, a ne devijantni i poremećeni ljudi i da znaju šta je moral, a ne šta su "morali". Osećam obavezu da ime i ugled, kao pevač i javna ličnost, iskoristim kako bi se ne samo borio protiv takvih pojava, već i dao primer i doprinos onoj čestitoj Srbiji u koju verujemo i u kojoj želimo da naša deca rastu. Zato Vas obaveštavam da ja, Slobodan Vasić, tražim deset devojaka za spot za moj novi singl - međutim, ne tražim polugole ili gotovo gole silikonske lutke, one lakog morala ili one čije se "usluge" naplaćuju na sat vremena. Kroz spot, želim da pošaljem poruku o kojoj govorim: tražim stabilne, fakultetski obrazovane, uspešne, porodične, moralne devojke, čije će te osobine doći do izražaja kroz spot. Želim njih, kao model i kao putokaz da pokažem Srbiji i da ih promovišem kroz društvene mreže, preko medija i na sve druge načine. Toliko mogu, toliko moram, zbog Srbije i zbog dece. Devojke molim da prijave šalju na spotsvasic@gmail.com".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja