SNEŽANA DAKIĆ JE SKROMNIJA NEGO ŠTO STE MISLILI: Štedim struju i kupujem na SNIŽENJIMA!
Foto: Damir Dervišagić

Uzor svojoj ćerki

SNEŽANA DAKIĆ JE SKROMNIJA NEGO ŠTO STE MISLILI: Štedim struju i kupujem na SNIŽENJIMA!

Stars -

Snežana Dakić izjavila je da se glamur ne ogleda u ceni onoga što nosite. Ona priznaje da štedi na čemu god može i da ne rasipa novac olako. A tako je, kaže, naučila i ćerku.

Kada god se priča o modi i trendovima, Snežanu Dakić je teško zaobići. Ova TV voditeljka i autorka dugi niz godina se bavi modom u svojim TV emisijama.

Snežana kaže da najviše voli da bude kod kuće i da se osami.

"Volim da budem sama i da malo ćutim. Da budem sama sa sobom. Volim filmove, kupujem često DVD-jeve na ulici... U kasne sate volim da pogledam dobar film ili neku seriju", rekla je voditeljka.

Mnoga deca poznatih i u svetu a i kod nas znaju da budu veoma zahtevna, a evo kako je ona učila svoju ćerku.

"Teško je reći da li je neko dete razmaženo ili ne. Zavisi od uslova u kojima žive, nekom je razmaženo dete ono koje traži majicu jednom u tri meseca... Moja ćerka je realna u zahtevima jer je ja tako učim. Objasnim zašto nešto ne možemo da priuštimo i ona to prihvati", izjavila je Snežana.

A kada je u pitanju štednja, Snežana je mnoge iznenadila odgovorom.

"Štedimo na struji, ukoliko je moguće da smanjimo potrošnju, štedimo na izlascima, da se ne troši baš šakom i kapom na skupe provode. Štedim na garderobi. Otkada imam svoju kolekciju neuporedivo manje trošim, a kada kupujem, onda kupujem na sniženjima. Kupujem i pod nekim posebnim uslovima koja mi je moj status koji imam omogućio. Ili imam priliku da klupujem negde i po veleprodajnim cenama. A luksuzniju robu, cipele, tašne, kožne jakne - to isključivo kupujem na sniženjima, i to na onim od 50 odsto. Možda malo manje, ali sniženja ispod 20 posto ne priznajem", rekla je Dakićeva.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja