Sonja i Aca Vuksanović: Spasli smo brak od razvoda

Intervju

Sonja i Aca Vuksanović: Spasli smo brak od razvoda

Stars -
Tajland nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili kad smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put, kaže Aca za Story

Po povratku sa dalekog Tajlanda odakle prepričavaju anegdote, Sonja i Aca Vuksanović govore za Story o tome koliko im putovanja pomažu da postanu bliži, otkrivaju kako će obeležiti petu godinu braka i u čemu se slažu kada je reč o vaspitanju dece.Story: Zašto ste izabrali baš Tajland kao lokaciju za odmor? Sonja: Već smo bili tamo, a inače putujemo sa prijateljima pa nam je svima bila želja da se vratimo na Tajland koji nam pruža oazu mira i ima lepe plaže. Uz to, ima mnogo sadržaja kojima smo mogli da ispunimo slobodno vreme.Aca: Tajland nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili kad smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put. Tu destinaciju smo izabrali i zbog društva. Brena i Boba su išli sa nama i bilo nam je super.

Story: U aprilu će se navršiti pet godina otkako ste u braku. Kako ćete to obeležiti?Sonja: Volimo da godišnjice i rođendane proslavljamo na putovanjima. Tako će biti i ove godine.Aca: Planiram da Sonju iznenadim odlaskom na jednu destinacija, ali neću da otkrivam gde. Story: Jeste li ikada imali krizu u braku?Sonja: Veliki problemi stvaraju velike krize, a mi ih nemamo. Istina je da Aci pretim razvodom i to po nekoliko puta na dan, ali moj muž već je na to oguglao i samo se smeje kada to izgovorim. Aca: Šta znači kriza u braku? Nama se nisu dešavale krucijalne stvari zbog kojih se ljudi razvode.Ostatak intervjua pročitajte u novom izdanju magazina Story koji je u prodaji od petka 30.januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja