SORAJA VUČELIĆ: Matija nije svedočio da bi poštedeo ženu sramote i onoga što je radio sa Stanijom
Foto: Kurir

Rat se nastavlja

SORAJA VUČELIĆ: Matija nije svedočio da bi poštedeo ženu sramote i onoga što je radio sa Stanijom

Stars -
Sorajin glavni svedok Matija Jelinović odbio da svedoči i potvrdi optužbe da je sa Stanijom imao seks u WC-u kluba, zbog čega su se pokrenule spekulacije da će Vučelićeva svojoj ljutoj protivnici morati da siplat 300.000 dinara.

Soraja tvrdi da je istina sve što je rekla, kao i da je njen drug Matija odbio da svedoči jer ga je sramota.

"Kada presuda bude izrečena, da je cifra i tri puta veća od tog iznosa, neću imati ništa protiv da se objavi, a ovako je reč o nečijim željama i čestitkama bez napismene potvrde. Matija je rekao na sudu da ne želi da svedoči jer želi da poštedi svoju ženu nove sramote zbog toga što je radio sa Stanijiom, a time vam je jasno svima šta je istina, ali ne želi da se sramoti jer je i tad bio u braku sa sadašnjom ženom. Imam napismeno njegovu potvrdu bez obzira što sad odbija da ispriča istinu na sudu. Šta god sud odluči, bićete obavešteni i makar to nikada nije bila tajna jer ova suđenja sa mnom i jesu poslužila svima da budu prisutni u medijima već dve godine, tako da sam sigurna da će do vas pre stići presuda nego do mene" je Soraja.

Podsetimo, Stanija je tužila Soraju nakon intervjua u kom je Soraja potvrdila da je čula da je Stanija navodno oralno zadovoljavala jednog dečka dok su bile zajedno na žurki.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track