SORAJU POTERAO MALER: Spremačica joj UKRALA 2.000 evra i NAKIT, a evo šta joj se još dogodilo!
Foto: Damir Dervišagić

Baksuz

SORAJU POTERAO MALER: Spremačica joj UKRALA 2.000 evra i NAKIT, a evo šta joj se još dogodilo!

Stars -

Starleta Soraja Vučelić ovih dana baš nema sreće! Njena kućna spremačica joj je ukrala dve hiljade evra i nakit iz kuće, a nakon toga zadesila su je još dva malera.

Starleta zaboravila je telefon u jednom restoranu, a onda i garanciju svog skupocenog automobila.

"U poslednje vreme Soraju je baš poterao maler, pa mi je rekla da joj dođe da ne izlađe iz kuće, jer ne zna šta bi još moglo da joj se desi. Proteklog vikenda spremačica joj je iz stana odnela 2.000 evra i nakit. Ona to nije odmah primetila, već tek kad je trebalo da plati održavanje džipa. U prvi mah je pomislila da je taj novac sakrila negde, ali kada je ceo stan pretražila, shvatila je da joj je žena koja joj pomaže u kući odnela novac, ali i nešto od nakita. Odmah je uzela telefon da je pozove, ali se žena nije javljala, niti se do sada pojavila u Sorajinoj kući", istakao je izbor blizak Vučelićevoj i nastavlja:

"Da zlo bude veće, izgubila je i papire od garancije za džip koji poseduje. Bukvalno je sve pretražila i ne može da ih nađe. Kada smo razgovarali o tome, nikoga nije optuživala, već je rekla da misli da je negde zaboravila ta dokumenta. Koliko je sluđena poslednjih dana najbolje pokazuje činjenica da je u jednom restoranu zaboravila telefon, a to ju je dodatno uzrujalo", otkrio je Sorajin prijatelji koji je insistirao na anonimnosti, koji dodaje da je Soraja, ipak, uspela da pronađe svoj mobilni telefon u pomenutom restoranu.

Soraja nije želela da govori o malerima koji su je zadesili, ali je potvrdila da su joj se u poslednje vreme desile stvari koje su u velikoj meri pokvarile njeno raspoloženje.

Iskreno, ne vidim potrebu da se o ovim stvarima piše. Bitno je da je sve završeno i da zasad nemam problema. Neka me makar maleri i ostale gluposti zaobiđu ovog meseca. Napravila sam glupost što sam u stan primila neproverenu ženu, pa je onda došlo do toga da mi je nestao novac. Najbitnije je da sam našla telefon, a ono čega sam se najviše bojala nije se dogodilo. Izgleda da nekada u životu moraju da se dese i loše stvari kako bi krenulo nabolje. Iskreno se nadam da će mi sada sve ići od ruke.

(Alo/Ljubomir Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track