SORAJA VOZILA MRTVA PIJANA: Naduvala 3,5 promila! Policija je privela, provela noć u stanici!
Foto: Damir Dervišagić

Rođendanski fijasko

SORAJA VOZILA MRTVA PIJANA: Naduvala 3,5 promila! Policija je privela, provela noć u stanici!

Stars -

Starletu Soraju Vučelić, nakon noćnog provoda, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati, navodno je privela policija, pošto je vozila pijana, a u krvi je imala 3,5 promila alkohola.

Patrola je, navodno, Sorajin luksuzni BMW zaustavila u ulici Vojislava Ilića i istog trenutka su joj dali alko-test. Kada su videli rezulatat, nisu časili časa, već su je istog trenutka priveli da se trezni u ćeliji.

Foto Printscvreen
Foto Printscvreen

"Rođendansko slavlje bilo je fenomenalno, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada je Soraja završila u policijskoj stanici. Na slavlju koje je oragnizovala u jednom klubu pojavili su se svi njeni prijatelji. Pre nego što je došla u klub, ona je sa prijateljicama bila na večeri, a potom su se zajedno zaputili u klub. Vidno raspoložena i u kratkoj haljini, ona je đuskala čitavu noć, dok je ujedno ispijala šampanjac, koji joj je nešto kasnije došao glave. Torta je bila u obliku najnovijeg modela „ferarija“, sa kojeg je na sve strane izbijao vatromet", otkrila je Sorajina prijateljica koja je sa njom slavila ulazak u četvrtu deceniju života.

SORAJA DOŽIVELA UDES NA SVOJ ROĐENDAN: Starleta imala saobraćajku sa SVEŠTENIKOM!

"Popili smo dosta te večeri i nismo razmišljali da se vratimo taksijem kući, već smo sele u auto, koji je ona vozila. Na pola puta do stana zaustavila nas je policija radi rutinske kontorle i Soraja je u tom trenutku imala nešto više od tri promila alkohola u krvi. Odmah ju je policajac zamolio da pređe na drugo sedište i rekao da će je on odvesti do policijske stanice, gde će morati da provede nekoliko sati kako bi se otreznila. Ona se u prvom trentuku bunila, ali je nakon ubeđivanja sa policajcem odlučila da popusti. Tamo je bila skoro pet sati, a pored toga je dobila i kaznu zbog vožnje u pijanom stanju", dodala je prijateljica.

"Bila je to jedna od najlepših žurki u mom život. Za svaku situaciju u životu postoji prvi put, pa tako i za ovu u policiji. Nisam znala koliko sam imala promila, ali sam imala u vidu da mogu da vozim bez problema, što sam do poslednjeg trenutka dok me nisu priveli radila. Ovo mi je pouka za sledeći put, da treba da pazim kako i šta radim", rekla je Vučelićeva.

SORAJA SE OGLASILA POVODOM PRIČE O ANOREKSIJI: Starleta otkrila zbog čega je DRASTIČNO SMRŠALA

ISEČENA SORAJA ZAVRŠILA U SVETSKIM MEDIJIMA: Britanci pišu o fudbalerovom napadu na starletu

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track