SRAMOTNO OBJAŠNJENJE KRISTIJANOVOG NAPADA: Ovakvo opravdanje nasilja nad ženom još niste pročitali!
Foto: Printscreen

Napad na ženu nema opravdanje

SRAMOTNO OBJAŠNJENJE KRISTIJANOVOG NAPADA: Ovakvo opravdanje nasilja nad ženom još niste pročitali!

Stars -
Kristijan u životu nije niti povredio niti udario žensku osobu, uvek je imao razumevanja za svaku ženu čak je i sinoć onoj silikonskoj nakazi pre svega želeo objasniti da prekine sa budalaštinama

Kristijan Golubović napao je sinoć silikonsku kraljicu Tijanu Đuričić prevrnuvši je zajedno sa krevetom i tom prilikom je jelena Krunić nastradala i morala je da interveniše Hitna pomoć.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Kristijana Golubovića pojavilo se objašnjenje glavnog admina stranice zašto je žestoki momak odreagovao nasilno i opravdao njegovo ponašanje tvrdeći da je za sve kriva Tijana Đuričić.

Dragi prijatelji i fanovi, povodom događanja od sinoć želim da kažem. Kristijan u životu nije niti povredio niti udario žensku osobu, uvek je imao razumevanja za svaku ženu čak je i sinoć onoj silikonskoj nakazi pre svega želeo objasniti da prekine sa budalaštinama i zaobiđe ga. Nažalost, njen mozak nije tog kapaciteta da razgraniči neke stvari... Jednostavno nije mogao podneti da takav sloj devojke kao što je silikonuša uzima u usta njegovu ženu i odreagovao prevrnuvši je sa krevetom...", piše na zvaničnoj stranici Kristijana Golubovića.

Dragi prijatelji i fanovi povodom dogadjanja od sinoc zelim da kazem.Kristijan u zivotu nije niti povredio niti udario...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Среда 7. октобар 2015.

Farma 6/ Tijana Posle Svadje sa Kristijanom... by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track