SREDILA GLASNE ŽICE: Jelena Golubović ozdravila u Portoriku
Foto: Dragana Udovičić

Izborila se

SREDILA GLASNE ŽICE: Jelena Golubović ozdravila u Portoriku

Stars -
Uz pomoć čelnika rijalitija u kom je učestvovala, uspela je da ode na pregled kod najboljih lekara

Rediteljka i bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" i "Hotel maldivi" nakon zdravstvenih problema koje je imala,vratila se potpuno oporavljena sa putovanja iz Portorika.

Golubovićeva je imala problema sa alergijama i polipima i nju je prvo u Nujorku pregledao tim lekara a zatim je otišla u Portoriko gde se potpuno izlečila prirodnim drenažama uz pomoć algi. Kako mediji prenose, doktori su rediteljki predložili da promeni životnu sredinu i što manje koristi glasne žice.

"Čelnici televizije "Hepi" omogućili su mi da me pregleda najbolji tim lekara u Njujorku , a pošto sam dobila honorar za učešće u njihovim rijalitijima, nakon konzilijuma otisnula sam se u dalje putovanje", kazala je za medije Golubovićeva i dodala da je kombinacija prirodne inhalacije,odmora i u`ivanja u~inila da se oseća bolje.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Kako mediji prenose, od jeseni na "Hepi" televiziji nas očekuje nova sezona rijalitija "Parovi" a čelnici ove televizije pozvali su Jelenu na pregovore o učešću u novoj sezoni rijalitija.

"Oni uveliko s njom diskutuju o uslovima pod kojima bi ona ponovo ušla u rijaliti i tako bila deo nove sezone", kazao je za medije blizak izvor i istakao da je rediteljka zadovoljna kako su je ispoštovali s plaćanjem i neše dugo razmišljati pre nego što prihvati ponudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track