SRPSKI NARODNJAK SNIMA ZA RTL: Đani je rijaliti zvezda u Hrvatskoj

Ekskluzivno

SRPSKI NARODNJAK SNIMA ZA RTL: Đani je rijaliti zvezda u Hrvatskoj

Stars -

Radiša Trajković učestvuje u serijalu „Menjam ženu“, pa je suprugu Slađu zamenio starletom Avom Karabatić, koja je nekoliko dana provela kod njega u Mirijevu

Folk pevač Radiša Trajković Đani zamenio je ženu Slađu starletom Avom Karabatić.Iako ovo na prvi pogled liči na špansku sapunicu, ipak je u pitanju snimanje rijaliti-programa „Menjam ženu“, koji će se uskoro emitovati na hrvatskoj televiziji RTL. Kako smo saznali, producenti rijalitija su odlučili da baš Ava i Đani budu u šouu jer su oni među najaktuelnijim poznatim ličnostima i veoma su zanimljivi gledaocima.- Đani je u poslednje vreme baš popularan u Hrvatskoj, naročito nakon ankete u kojoj je narod izrazio želju da on nastupi na sledećem Egzitu. I tamo je postala hit izreka „No Đani, no parti“ i zato je on odabran. Pravilo emisije je da učestvuju muž i žena, ali pošto Ava nije udata, odlučili smo da njen otac bude partner Đanijevoj ženi Slađi. Njih dvoje su se super snašli u novim ulogama - priča naš izvor iz produkcije i dodaje:- Neizvesno je da li će se rijaliti sa Đanijem i Avom prikazivati i u Srbiji. Pregovaramo sa dve televizije, od kojih je jedna s nacionalnom frekvencijom, ali još nismo ni blizu da postignemo dogovor. Trenutno je hrvatsko medijsko tržište naš prioritet i program isključivo tome i prilagođavamo - završio je naš sagovornik.

U privremenom braku... Slađa boravila kod Avinog oca u Zadru
U privremenom braku... Slađa boravila kod Avinog oca u Zadru

Đani tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive, dok je Karabatićeva bila nedostupna.Ona je krajem prošle nedelje otišla u Hrvatsku, gde je, kako je nedavno rekla, očekuje „suđenje veka“.

Odomaćila se... Starleta sa Đanijevom decom i prijateljicom
Odomaćila se... Starleta sa Đanijevom decom i prijateljicom

Drugi putĐANI PROBAO I NATALIJU TRIK FXĐani i Slađa već su učestvovali u rijalitiju „Menjam ženu“, koji je emitovan pre nekoliko godina u Srbiji. Tada se u pevačev dom uselila Natalija Trik FX, dok je Slađa za to vreme bila kod njenog muža Sanija. Emisija je emitovana tokom novogodišnjih praznika i postigla je ogromnu gledanost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track