ŠTA SVETSKI MEDIJI ZAMERAJU SANJI VUČIĆ: Sjajno peva, ali...
Foto: Reuters

ŠTA SVETSKI MEDIJI ZAMERAJU SANJI VUČIĆ: Sjajno peva, ali...

Stars -

Dok željno iščekujete finale Evrovizije i nastup naše Sanje Vučić pročitajte šta evropski mediji predviđaju našoj predstavnici.

Najviše negativnih komentara stiglo je na račun toalete koju je izabrala za nastup, o čemu se pisalo i na Tviteru. Tako britanski "Mirror" piše da je Sanjin nastup bio previše "gotik", dok je britanski "Telegraf" imao nešto oštrije reči za našu predstavnicu, ali i za ostale takmičare koji su nastupali u crnom.

“Promenite garderobu! Ovo bi trebalo da bude veseo šou. Skoro svi učesnici nose crno. Crna odela, crna koća, dugački crni šatori… Ovo je kao sahrana muzike“, piše ovaj list.

Ipak, bilo je i onih koji su u fokus stavili Sanjim fenomenalan glas.

“Ovakvu pesmu Evrovizija obožava - smela je, dramatična, a Sanji ćemo oprostiti sitne greške jer nema sumnje da sjajno peva. Srbija je ozbiljan kandidat za visok plasman i drago nam je što su prošli u finale“, piše "Metro". Najčitaniji švedski portal "Aftonbladet" za Sanju kaže da ume da bude previše dramatična na sceni, ali i da je sve bolja iz nastupa u nastup, kao i da ima jedan od najsigurnijih vokala na Evrosongu.

Portal "Digital Spy" kaže da ne treba da strahujemo u finalu. “Srbija je izabrala tradicionalnu moćnu baladu. Poznato je da Evrovizija voli dive sa moćnim glasom, pa ne očekujte da će Srbija u finalu završiti bez poena“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track