STANIJA: Poznajem ljude koji su iznajmljivali Soraju za 300 evra!
Foto: Damir Dervisagic, Montaža

Starlete nastavljaju rat

STANIJA: Poznajem ljude koji su iznajmljivali Soraju za 300 evra!

Stars -
Pre nekoliko meseci Stanija je rešila da tuži Soraju za povredu časti i uzgleda, zbog tvrdnji da je Dobrojevićeva izvesnog Matiju oralno zadovoljavala u toaletu, a sada se oglsila otvorenim pismom

Nakon suđenja po tužbi koju je podnela protiv Soraje Vučelić, Stanija Dobrojević objavila je otvoreno pismo kojim je žestoko uzvratila Soraji i između ostalog optužila je da koristi njeno ime kako bi dobila medijsku pažnju.

Podsetimo, Stanija je rešila da tuži Soraju za povredu časti i uzgleda, zbog tvrdnji da je Dobrojevićeva izvesnog Matiju oralno zadovoljavala u toaletu.

Stanijino pismo prenosimo u celosti:

"Iskreno da vam kažem, pomalo sam razočarana u sud i počinjem da sumnjam u pravdu u našoj zemlji. Nekako mi je tužba i sud bila nada da mogu da odbranim svoj ugled i ćast, međutim sada vidim koliko je sve to kao borba sa vetrenjačama. Verujte mi da sam čak razmišljala da povučem tužbu jer me je sramota koga i sa kim se tužim. Ko je uopšte Soraja Vučelić i čime se ona bavi? Gde je to ona radila, jel ima i jedan dan radnog staža? Odakle njoj za život, auto, krpice, kiriju za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj, čime se bavi i kako dolazi do novca.

Za razliku od nje, ja imam posao, zaradu, ide mi radni staž u Americi, imam privatni biznis, em sam najangažovanija devojka u Srbiji. A vi mi recite odakle njoj? Imam svoje dostojanstvo, ali sam i veliki čovek, jedno privatno izvini moglo je da okonča ovu čitavu aferu i cirkus, međutim pošto dotična i dalje tvrdi kako čvrsto stoji iza svojih reči, a zna i sama da sve laže, to najviše govori o njoj. Jer i ja sam davno mogla da izjavim da mi je isti taj Matija tu noć na otvaranju restorana vraćajući se iz toaleta rekao da ga je upravo oralno zadovoljavala Soraja Vučelić i da je vodi u hotel, nakon čega su zaista zajedno otišli pred zoru (i vi ste mi svedoci za to!)…

Ili da izjavim kako me zovu poznanici i prijatelji i kažu da provereno znaju likove koji su je iznajmljivali za 300 do 500 evra, pa mi nikada nije palo na pamet da izjavim tako nešto za novine, jer to nije moj stil. I sada sam sigurna da je dotična sve ovo izazvala samo iz jednog jedinog razloga, a to je da dobije medijsku pažnju preko mog imena, što govori i činjenica da je ona ta koja je pozvala sve medije na suđenje.

Uskoro se vraćam u Ameriku, a njoj ostavljam da se dalje bakće po sudovima ne bi li dokazala svoje laži da li je Stanija Dobrojević ili nije nekoga oralno zadovoljavala po toaletima. Ja zaista nemam vremena za takve gluposti", poručila je Stanija.

Ona je skrenula pažnju da joj je dosta da je takve devojke sumnjivog morala, prošlosti i zanimanja blate i događaje iz svog života pripisuju njoj. Dodala je da će novac koji dobije na sudu dati u humanitarne svrhe za nezbrinutu decu bez roditelja, "kako ne bi izrasla u osobe kao što je tužena, koja ne zna šta je porodica, ljubav, i pravo vaspitanje." Stanija se uskoro vraća u Ameriku i, kako kaže, prepušta tuzenoj da dalje ubeđuje javnost u svoje laži.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track