STANIJA PREŽIVLJAVA DRAMU: Živim u strahu, danima me proganja muškarac
Foto: Instagram

Izmišlja priče o njoj

STANIJA PREŽIVLJAVA DRAMU: Živim u strahu, danima me proganja muškarac

Stars -

Stanija Dobrojević živi u strahu otkako se vratila jer je vatreni obožavalac proganja.

Stanija Dobrojević živi u strahu otkako se vratila jer je vatreni obožavalac proganja."Užasno sam preplašena. Pod stresom sam jer me danima proganja i izmišlja razne priče o meni. U početku sam mislila da je to šala, međutim postalo je ozbiljno. Uvek sam brinula o tome da svojim fanovima izađem u susret, da se fotografišem sa njima, da budem dostupna, a sada više ne znam šta da mislim", rekla je Stanija.

Njen obožavalac toliko je fasciniran njenim likom i delom da je počeo da joj šalje poruke putem društvenih mreža, ali i preko telefona. Staniju je posebno pogodila vest što je njen fan počeo da se lažno predstavlja i da priča izmišljene priče o njenom ljubavnom životu.

Foto Instagram
Foto Instagram

Starleta na društvenim mrežama ima više od pola miliona pratilaca i onih koji je podržavaju, a mnogi od njih joj šalju i poklone.

"Među njima očigledno imam i fanatika koji su danima slali fotografije i priče o mom navodnom vereniku, ali je u pitanju moj dugogodišnji prijatelj Kejvan iz Amerike. Zaista sam povređena što se neko drznuo da izmišlja takve priče o meni", rekla je starleta.

Starleta planira da ponovo otputuje za Ameriku kako bi mogla na miru da uživa u svojoj intimi daleko od očiju javnosti.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track