STANIJA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE: Starleta uklanja mladeže pa ode za Ameriku!
Foto: Fejsbuk

Hirurška intervencija

STANIJA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE: Starleta uklanja mladeže pa ode za Ameriku!

Stars -
Stanja Dobrojević, pobednica rijalitija Farma za nedelju dana napušta Srbiju, a pre toga rešava zdravstvene probleme.

Dobrojevićeva se nedavno požalila prijateljima da je primetila da su joj se mladeži na telu proširili neverovatnom brzinom. Tokom boravka u Farmi starleta je primetila da joj se dešava određena promena najviše na leđima, ali nije pridavala previše značaja tome.

"Kada je izašla iz rijalitija, otkrila mi je kako oseća da je mladež boli i da ima osećaj kao da se povećao. Kada je otišla kod lekara, ispostavilo se da ima promena na njemu, pa je u dogovoru sa hirurgom rešila da ga što pre ukloni. Ne želi da razmišlja o najgorem, ali se ipak uplašila", otkriva izvor blizak starleti.

Nakon hirurške intervencije, Stanija će otputovati za Ameriku gde će provesti nekoliko dana u Njujorku, a onda odlazi u Majami kako bi dodatno uživala.

"Nakon povratka u Srbiju očekuje je jedan veliki projekat, ali o tome još nije želela da priča", dodao je izvor.Podsetimo, Stanija se više neće oglašavati u medijima zbog, kako kaže, situacije sa Kristijanom, koji od nje traži 25.000 evra koje mu je obićela posle pobede u rijalitiju.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track