Stanija: Zbog mene je Soraja na poternici!
Foto: Damir Dervisagic, Montaža

Starletama odloženo ročište

Stanija: Zbog mene je Soraja na poternici!

Stars -
Dobrojevićeva veruje da će u tužbi protiv Vučelićeve zbog izjave da je farmerka oralno zadovoljavala Matiju Jelinovića sud presuditi u njenu korist

Suđenje između Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić odloženo je drugi put zato što se ponovo nije pojavio svedok Matija Jelinović, koji je dostavio opravdanje za svoj izostanak. Nije došla ni Soraja, već samo Stanija, koja je stigla sa Farme. Ona se u sudnici zadržala samo minut.- Želim da kažem da je stari sudija ovaj put izuzet zbog krivične prijave koju je podneo moj advokat. Sada imamo novog sudiju koji želi da sasluša dotičnog svedoka. On izbegava suđenje i ni ovaj put se nije pojavio. Suđenje je odloženo i nadam se da ćemo sa novim sudijom doći do pravde - rekla je Stanija po izlasku iz sudnice i dodala da će za Sorajom i Matijom sud raspisati poternicu.Dala iskaz- Pravda je spora, ali dostižna. Koliko puta dolazimo ovde i, eto, želim da se ovo završi. S obzirom na to da tužena i svedok stalno izbegavaju pojavljivanje u sudu, sada će za njima biti raspisana poternica - zaključila je starleta.Njen advokat Nemanja Aleksić nije hteo da otkrije da li se njegova klijentkinja za Kurir pogrešno izrazila ili će Soraja i Matija samo biti privedeni na sledeće ročište.S druge strane, Sorajina advokatica Marina Aleksić tvrdi da Vučelićeva nema potrebe da se više pojavljuje na suđenju jer je dala svoj iskaz na prvom ročištu.- Soraja nema potrebe da dolazi, ona je svoj iskaz dala. Dokazna radnja ispitivanja stranke je završena. Suđenje je odloženo zato što se nije pojavio svedok Matija Jelinović. On je dostavio dokaz sudu da je bolestan i objasnio je da je prethodni put bio van zemlje, u Nemačkoj. Kao dokaz dostavio je fotokopiju pasoša - kaže Marina i dodaje da Stanija kroz ovaj sudski proces želi dodatnu medijsku pažnju, a ne novčano obeštećenje.

Svedok... Matija Jelinović
Svedok... Matija Jelinović

Krivična prijava

- Strašno je što su Stanija i njen advokat Nemanja Aleksić podneli krivičnu prijavu protiv sudije jer to smatram zloupotrebom procesnih prava. Oni su neosnovano podneli krivičnu prijavu, sudija je u svemu postupala po zakonu. Sudija je Nemanju Aleksića novčano kaznila da bi uspostavila red u sudnici, na šta ima pravo po zakonu. Smatram da je ovo zloupotreba da bi se postupak prolongirao i medijski odugovlačio. Takođe, mislim da je postupak i pokrenut ne zbog nadoknade štete, nego zbog medijske pažnje - rekla je Aleksićeva za Kurir.

Samo prijateljiKRISTIJAN I JA GLUMIMO ZBOG ŠOUAStanija nije bila raspoložena da priča o dešavanjima na Farmi, ali je kratko prokomentarisala da između nje i Kristijana Golubovića ne postoji ništa osim prijateljstva, iako većina takmičara ovog rijalitija tvrdi suprotno.- To mi je prijatelj, najbolji prijatelj, i mi smo šoumeni - pravdala se Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track