STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Milan i dalje pati za Radom
Foto: Dado Đilas, Damir Dervi

Hit: Pevač objavio privatne snimke

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Milan i dalje pati za Radom

Stars -
Milan Stanković pre dva dana objavio je spot za pesmu „Faktor rizika“ u kojem se pojavljuje njegova bivša devojka Rada Manojlović.

Njih dvoje su posle raskida petogodišnje veze ostali u dobrim odnosima, koji su prerasli u saradnju. Milan je bivšoj poklonio pesmu za novi album, a nju je ubacio u svoj spot. Tačnije, njihove zajedničke privatne snimke. U spotu se vidi kako su se Milan i Rada provodili po svetu. Stanković glumi dečka koji pati za svojom bivšom pa na više ekrana gleda njihove snimke. U pesmi on sebe krivi za njihov raskid.

Kako smo saznali, Milan je obavestio Radu da će se naći u ovom spotu. Ipak, prava poslastica za njegove obožavaoce je snimak u kojem recituje pesmicu u nižim razredima osnovne škole.- Hteo sam da s publikom podelim neke meni značajne trenutke. Veza sa Radom je obeležila jedan period mog života i ne vidim ništa čudno u tome što sam naše snimke objavio - rekao nam je Milan.

Dani ljubavi... Kadrovi iz spota
Dani ljubavi... Kadrovi iz spota

Inače, on je posle dueta „Gadure“ s Miletom Kitićem, pored spota za „Faktor rizika“ objavio još dva - za pesmu „Nešto protiv ljubavi“ i baladu „Kao nikad, kao nekad“.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track