STARLETA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Imala 2 OPERACIJE, a onda je URADILA nešto što će vas ŠOKIRATI
Foto: Printskrin/Instagram

Bila prikovana za krevet

STARLETA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Imala 2 OPERACIJE, a onda je URADILA nešto što će vas ŠOKIRATI

Stars -

Tamara Đurić poslednjih mesec dana provodi u bolnici prikovana za krevet. Naime, njoj je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu, a za to vreme je imala dve teške operacije.

Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično, međutim sada se oporavlja, a u bolnici bi trebalo da ostane još mesec dana.

U bolnici je svakodnevno posećuje bivši partner Dejan Palić Makarona koji joj pruža veliku podršku u ovom teškom periodu za nju.

Tamara je posle teške borbe za život kroz koju je prošla, zbog određenih komplikacija morala ponovo da koriguje zadnjicu, a rešila je i da je osigura na vrtoglavu cifru od oko 250.000 evra.

STARLETA PRIKOVANA ZA KREVET: Lekari se borili za ŽIVOT Tamare Đurić, Makarona dojurio u BOLNICU!

"Tamari su posle operacija zbog određenih komplikacija morali ponovo da urade zadnjicu. Međutim, ona je ovog puta odlučila da je osigura, i to na vrtoglavu cifru od 250.000 evra. Uprkos komplikacijama koje je izazvala prethodna estetska korekcija, Tamara ipak nije tužila kliniku na kojoj je silikonskim implantima prvi put uvećala guzu", kaže izvor blizak novopečenoj pevačici.

"Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Đurićevu koja nam je ovo i potvrdila. Nikada nikoga nisam tužila, niti bih to uradila, ali bolje sprečiti nego lečiti", rekla je Tamara.

Da je osiguravanje nekog dela tela postao trend dokazuju i noge Tejlor Svift, koje koštaju 40 miliona dolara, zadnjica Dženifer Lopez od 27 miliona dolara, ljubavni tepih Tom Džonsa od 3,5 miliona dolara - i rekord su napravile noge Maraja Keri koje koštaju milijardu dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track