STIGLE RODE: Milena Vasić i Jug Radivojević postali roditelji
Foto: Marina Lopicic

Čestitamo

STIGLE RODE: Milena Vasić i Jug Radivojević postali roditelji

Stars -
U svetu postoji jedno carstvo... a mi smo našem carstvu dodali još jednog drugara, napisala je glumica

Poznata glumica Milena Vasić donela je na svet svoje treće dete, sina Lava, a radosne vesti odmah je podelila sa prijateljima i fanovima putem društvenih mreža.

Glumica Milena vasić i njen izabranik, reditelj Jug Radivojević, poželeli su dobrodošlicu novom članu porodice.

Milena je radosne vesti podelila sa javnošću putem društvenih mreža, a čestitke su odmah počele da pristižu sa svih strana.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"U svetu postoji jedno carstvo... a mi smo našem carstvu dodali još jednog drugara! Stigao nam je Lav Radivojević ...:))) Sve vas vole i ljube Milena, Jug, Nikola, Lana i Vuk... U njemu je sve lepo,u njemu je sve nežno.... u njemu se sve raduje..." napisala je glumica na svom Fejsbuk profilu.

Inače, Milena iz prethodnog braka ima sina Marka i ćerku Lanu, dok Jug ima sina Vuka. Lav je njihovo prvo zajedničko dete.

Podsećanja radi, Milena i Jug pre više od dve decenije bili su u emotivnoj vezi koja je rezultirala razlazom. Glumica se ubrzo udala i dobila dvoje dece, dok se Jug takođe oženio i dobio sina. Njihovi brakovi su se raspali, nakon čega je bivši par nastavio je svoju vezu koju je ubrzo nakon toga i krunisao brakom.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

(Story)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track