SUICIDNA: Miljana Kulić pokušala da se ubije u srednjoj školi

Školski drug učesnice „Maldiva“ otkriva za Kurir

SUICIDNA: Miljana Kulić pokušala da se ubije u srednjoj školi

Stars -
M. V. iz Niša tvrdi da je njegova vršnjakinja zbog ocene htela da skoči sa prozora Pravno-birotehničke škole

Miljana Kulić (21), učesnica rijalitija „Maldivi“ na TV Hepi, pre tri godine pokušala je da izvrši samoubistvo u Pravno-birotehničkoj školi u Nišu.Prema rečima M. V. (ime poznato redakciji), školskog druga problematične devojke iz ovog grada na jugu Srbije, ona je pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.- Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj Pravno-birotehničkoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila - priča Miljanin vršnjak i nastavlja:- Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli - tvrdi mladić.Ovaj dvadesetjednogodišnjak imao je problem sa Kulićkinim ocem Sinišom:- Svi su imali problem sa njom. Jednom me je udarila, a ja sam joj vratio. Njen otac je zatim došao u školsko dvorište i toliko me jako stegao za ruku da mi je poplavela. Pretio mi je, pa sam iz straha morao da se požalim prijateljima, posle čega me je ostavio na miru - završava Kulićkin školski drug.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Miljaninim ocem, ali nam je on spustio slušalicu.

Gonič stanare vreba noću Gonič stanare vreba noćuMILJANA IGORU MAZALA ŠAMPON PO LICUMiljana Kulić svakog dana nekog od učesnika neprijatno iznenadi svojim ponašanjem. Nakon što je isprepadala izbačenu Mimi Oro na spavanju, Gonič, kako su je nazvale „Zvezde Granda“ koje je proganjala, sada se okomila na Igora Iksa. Miljana noću ne može da spava, pa onda to ne dozvoljava ni ostalim učesnicima. Pored toga što ih u toku noći često budi, ona se na grub način našalila sa Igorom. Naime, pevač se požalio produkciji da ga je u toku noći uznemiravala:- Ja sam spavao i u jednom momentu probudio se i vidio da mi je Miljana stavila šampon na lice. Molim vas da se ovo ne ponavlja jer ću u suprotnom napustiti šou, ovo je uznemiravanje.(N. Z.)

Folkerka tužila koleguZORICA OD TOME TRAŽI 5.000 EVRAZorica Marković tužila je Tomu Pantersa zbog brojnih uvreda koje joj je uputio u rijalitiju „Parovi“ i tražiće odštetu od 5.000 evra.Pevačica je odlučila da pravdu potraži na sudu jer smatra da njen kolega ne sme proći nekažnjeno zbog toga što ju je javno optužio da podvodi mlade pevače i da od njih zahteva seks, a zauzvrat im obećava tezgu u svojoj kafani. Pored toga, Markovićevoj je zasmetalo to što je on tvrdio da mu je ostala dužna 500 evra za svirku, kao i Vesni Zmijanac, koju je zavrnula za novogodišnji nastup.- Angažovala sam advokata, ali rano je da dajem izjave za medije. Budite sigurni da Tomine laži neće proći nekažnjeno - potvrdila je Zorica.(M. D.)

Milana raskrinkala pevačaNOVA UČESNICA BILA U VEZI SA ŠAKOMZajedno sa Lazarom Jeremićem u „Maldive“ je ušla i foto-model Milana Peštić, koja je odmah uspela da se izblamira.Na pitanje voditeljke da li je bila sa nekim poznatim pevačem, Peštićeva je potvrdno odgovorila:- Jesam, ali plašim se da ćete saznati sa kim, a to ne bih volela. Međutim, na insistiranje ostalih učesnika i voditeljke da opiše dotičnog pevača, Miljana je kao iz topa rekla:- Ima troje dece, oženjen je i peva pesmu „Dišem za tebe“. Pozvali smo pevača za komentar, ali je njegov telefon bio isključen.(M. D.)

Matora za fudbaleraMAJA PROGANJALA JERU ZA SEKSNovi učesnik „Maldiva“ Lazar Jeremić (22) pre tri godine otkrio je za Kurir da ga je Maja Nikolić (40) svojevremeno vrbovala za seks.- U jednom trenutku počela je da mi se unosi u lice i priča kako joj se sviđam. Počela je da me mazi, ljubi i raspituje se o meni. Njeno ponašanje mi u početku nije smetalo, ali mi je kasnije bilo neprijatno. Maja je slatka, ali nije moj tip. Matora je za mene. Dok me je vozila kući, udavila me je nekim pričama. Rekla mi je: „Mališa, piši moj broj telefona, pa da se nađemo da me ljubiš, a i da ja isprobam mlado meso.“ Upisao sam njen broj, dopisivali smo se nekoliko dana, ali sam je ubrzo iskulirao - izjavio je fudbaler za Kurir.(M. D.)

PriznalaOPSEDNUTA SAM POZNATIMAMiljana Kulić je u razgovoru s Jelenom Golubović priznala da je proganjala poznate pevače koje je optuživala za silovanje i da to smatra poremećajem.- Znaš, ja jurim pevače i poznate ličnosti. Znam da to nije u redu i da će me pitati starost gde mi je bila mladost, ali to je neka vrsta opsesivno-kompulsivnog poremećaja. Kao kad neko stalno vrti kosu prstima. Volim da budem u društvu poznatih - rekla je Miljana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track