ŠUT-KARTA: Nikola Sandulović izbacio Maju Nikolić iz stranke!
Foto: Marina Lopičić

Nikolićeva se posvađala sa predsednikom

ŠUT-KARTA: Nikola Sandulović izbacio Maju Nikolić iz stranke!

Stars -

Neslavna politička karijera Pevačica, koja je bila zaposlena na mestu šefa kabineta direktora partije, sada tvrdi da je bila samo njihovo zaštitno lice

Maji Nikolić nije se posrećilo da napravi uspeh u političkim vodama! Ona je nedavno izbačena iz Republikanske partije, na čijem čelu se nalazi Nikola Sandulović, bivši Đinđićev telohranitelj, zbog svađe sa njenim funkcionerima.Pevačica je ovom odlukom vrha partije ostala bez funkcije šefa kabineta direktora stranke Nikole Jelikića.- Maja mi je javila da više nije u Republikanskoj stranci. Rekla mi je da je pogrešila što je uopšte i ulazila u politiku. Ona je ranije bila član Srpske napredne stranke, gde se takođe nije proslavila, a ovo sada joj je za nauk da više ne pokušava da se bavi time. Pretpostavljam da je svađa nastala zbog toga što Sandulovićeva stranka nije prešla cenzus na nedavnim parlamentarnim izborima, a još su optuženi i za falsifikovanje potpisa u koje je i Maja upletena. Upravo je s predsednikom imala najžešći sukob - rekao je naš sagovornik.S druge strane, Nikolićeva negira da je napustila stranku zbog nesporazuma s njenim funkcionerima.- Moj angažman je istekao. Bila sam angažovana kao promo lice za vreme kampanje i to je to - tvrdi pevačica.Međutim, Maja je na početku kampanje izjavila suprotno od onoga što sada govori. Tada se sama pohvalila da je šesta na listi za izbor poslanika.- Drago mi je što su moj predsednik i predsedništvo uvideli moju iskrenu želju i borbu da nam sutra bude bolje, pa su me postavili na tu funkciju, koju ću obavljati savesno. Pošto sam sigurna da ćemo imati veliki broj glasova, nadam se da ću i ja ući u parlament - rekla je Nikolićeva u martu ove godine.Pozvali smo i PR službu ove stranke, ali nam niko nije odgovarao na pozive.

Pevačica na bilborduSMANJIĆEMO STOPU NEZAPOSLENOSTITokom izborne kampanje Maja se našla na bilbordima, s kojih je poručila „Republikanska stranka - bolja nego ikada“.- Dogovor je da ja budem na bilbordu pošto sam javna ličnost. Sigurno ćemo imati 15 poslaničkih mesta, mada bih ja volela da ih imamo 24. Mi, za razliku od vlasti, ne lažemo, smanjićemo stopu nezaposlenosti, borićemo se za socijalna prava, naročito prava samohranih majki! - rekla je tada pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja