SUZANA MANČIĆ: Ne poznajem nijednu, ali poštujte starlete taman i da su najgore k.rve!
Foto: Nemanja Pančić

Intervju

SUZANA MANČIĆ: Ne poznajem nijednu, ali poštujte starlete taman i da su najgore k.rve!

Stars -
Čuvena SFRJ loto devojka nema strah da je doživljavaju kao laku ženu jer su se muškarci zbog nje razvodili iz ljubavi

Suzana Mančić dokaz je koliko su mlađe generacije samo bleda senka onoga na šta su nas ona, kao i njene brojne kolege navikavali godinama. Još otkako je postala javna ličnost, a to važi i danas, Suzana nema dostojnu konkurenciju među mlađim naraštajima.Proslavljena jugoslovenska loto devojka nedavno je zaintrigirala „orošavanjem vagine“, a intervjuu za Kurir Stars bez dlake na jeziku odgovara na škakljiva pitanja o mlađim muškarcima, ljubavnim prevarama, ali i prostituciji.Da li vi znate ko se sve prostituiše, ima li među njima i poznatih žena?- One dobro kriju to što rade čim ja ne znam koje su takve. U naše vreme niko ne bi smeo da te pita tako nešto, pa makar ti pisalo na čelu. Estradni hleb je sa sedam kora. Žene su izložene mnogim pritiscima, nepristojnim ponudama...Proputovali ste ceo svet. Da li su i vas muvali šeici, pošto se time pojedine dame iz javnog života hvale?- Bila sam u Kuvajtu, Dubaiju, Dohi... Vodila sam program jugoslovenske delegacije. Bilo je šeikova i milkšejkova, ali niko me ništa nije pitao niti muvao. Tamo sam čak bila na naslovnim stranama. Ko hoće da se prostutuiše, taj će to i raditi. Ko neće, neće. Nisam imala potrebu da razmišljam o muškarcima i seksu na taj način.O kome ste maštali?- Pa, niko od nas nije svetac. Malo mi je nezgodno da odgovaram na takva pitanja. Moja generacija se sigurno ne prostituiše, mi smo završili s tim. Volim seks i rado ga se sećam. Ne mislim da smo završile s prostitucijom, nego jednostavno nismo više na udaru javnosti.

Ali današnje starlete i te kako jesu. Kako njih komentarišete?- A što vam smetaju starlete? Pa koga biste slikali da njih nema? O kome da se piše da ih nema, pravili biste ih od prašine. Morate da ih poštujete, pa makar bile najgore kurve! Ma, ovako svi su pošteni, a starlete kao kurve. Može da bude, a ne mora da znači.Znate onu staru „gde ima dima, ima i vatre“...- Ne želim nikoga da uvredim i uvek ću biti na ženskoj strani. Ako se slika gola, ne mora da znači da se i prostituiše. Volela bih i da mene uhvate s nekim šeikom, ali, nažalost, nijedan me nije ulovio.Plašite li se da i vas doživljavaju kao prostitutku budući da otvoreno govorite o takvim temama?- Muškarci se ne razvode zbog prostitutki, već zbog svojih loših brakova ili zbog neverovatne ljubavi. Tačno se zna da je prostitucija zanat i žene, ako su pametne, mogu od toga da žive tako da stave ključ u bravu i uživaju baš onako kako svaka od nas teži.Ženama ste preporučivali orošavanje vagine, šta biste posavetovali muškarcima?- Da budu nežni, pažljivi, fini i da čuvaju svoje žene.Mnogi kažu da je ženi poput vas potrebna „piletina“.- Ne volim mlađe muškarce. Oduvek su me inspirisali stariji i iskusniji. Mislim da veza starije žene i mlađeg muškarca mnogo obavezuje. Što bih ja morala da se mučim, da vežbam, da držim dijete i da vodim računa da l‘ mi je svaka dlaka na mestu. Ma neću tako da živim. Neko u tim vodama dobro pliva, kao recimo Verica Rakočević.Da to nije vaš strah da ne budete prevareni?- Stalno bih imala taj problem njegove mladosti. Meni je ovako divno, što da koljem svinju zbog kobasice. Ja imam amneziju i ne sećam se da l‘ sam imala mlađeg, ali znam da sam im ja nedosanjani san. Startuju me 20 godina mlađi. Ja ih pitam: „Da l‘ da te usvajam? Ma, neću da budem s tobom!“Deluje kao da ste imali loše iskustvo.- Pre nekoliko godina jurio me je dečko od 25 godina. U to vreme moja ćerka je imala dečka tog uzrasta. To mi je neukusno, nije mi to potrebno.

Prva i jedinaJa sam kao HuremDeluje kao da vam je bogati šeik tiha patnja.- Da sam to želela, verovatno bih i bila s nekim od njih. Ne pravim se sad poštena, nego meni je prepreka bila ta kulturološka razlika. Ja sam kao Hurem, ako sam i sa šeikom, moram da mu budem glavna i prva.

Prkosi godinamaNekad izgledam mlađe, nekad neKažu da prkosite godinama i da izgledate sve mlađe.- Ma, ne izgledam mlađe, znate, kako-kad. Vrućina me ubija, polako odustajem od štikli i preusmeravam se na baletanke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track