SVADBENA ZVONA: Udaje se Jelena Gavrilović!
Foto: Dragan Kadić

Mlada

SVADBENA ZVONA: Udaje se Jelena Gavrilović!

Stars -
Mlada glumica odlučila je da stane na ludi kamen, a izabranik njenog srca je montažer Stevan Marić

Glumica Jelena Gavrilović, finalistkinja šoua "Tvoje lice zvuči poznato", ove godine će stati na ludi kamen sa Stevanom Marićem. Gavrilovićeva je otkrila da ju je montažer osvojio na prvi pogled.

"Kad sam ga ugledala, odmah sam znala da ga hoću. I znala sam da je onaj pravi jer mi je i mama rekla da se to jednostavno oseti. Tako je i bilo. Bila bih veoma srećna da se ove godine ostvarim i kao majka i kao supruga, a kad ću se venčati, još nisam odlučila", rekla je glumica, koja je osvojila televizijsku publiku imitacijama u šouu TLZP. Ne pristaje na popularnost po svaku cenu, pa je odbila nekoliko ponuda za proboj na estradu, iako mnogi smatraju da je odlična i kao pevačica.

"Što se tiče pevačke karijere, nikad ne reci nikad, ali trenutno bi me više radovalo da uradim saundtrek za neku seriju ili film. I pre šoua su mi često nudili neke pesme i već imam lepu saradnju sa dvojicom kompozitora s kojima sam snimila nekoliko numera, mada nisu komercijalne", ispričala je Jelena.

Ne želeći da zvuči pretenciozno, glumica kaže da je prošle godine odigrala malu ulogu u holivudskom filmu “Everly” sa Salmom Hajek, o kojoj ima samo reči hvale. "To mi nije prvi put da radim sa strancima, ali moram da kažem da su to uvek male uloge, sa dva-tri snimajuća dana. Salma je potvrdila moju tezu da su veliki glumci jednostavni ljudi. Veoma je prijatna, skromna, jednostavna, pristupačna i normalna osoba. A imala sam priliku da upoznam i njenu ćerku, kao i ćerku njenog muža iz prvog braka, koje je vodila na snimanja", rekla je Jelena i priznaje da priželjkuje uspeh i u inostranstvu: “To se nikad ne zna, ali bih volela da mi jedan telefonski poziv promeni život!”

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track