SVE NAPADA, ALI NJU HVALI Jelena Maćić: Sandra Afrika je vredna devojka i radi na sebi!
Foto: Damir Dervišagić

Branila je

SVE NAPADA, ALI NJU HVALI Jelena Maćić: Sandra Afrika je vredna devojka i radi na sebi!

Stars -
Za početak, ta ista ide na časove pevanja, što upućuje na to da ozbiljno shvata svoju karijeru! Mnoge sa takvim dupetom, dupetom mrdnule ne bi, napisala je Maćićeva na Fejsbuku

Mlada pevačica Sandra Afrika trenutno važi za jednu od najtraženijih pevačica kada su nastupi u pitanju, a njen lik i delo iskreno je prokomentarisala i šminkerka Jelena Maćić.

Jelena je poznata kao veoma iskrena osoba, koja bez dlake na jeziku kaže šta misli, pa je tako istakla da je po njenom mišljenju Sandra veoma vredna devojka.

"Znate... Sandra Afrika za svoje nastupe uzima velike pare! Manje više, sat i nešto vrti i trese zadnjicom... tu i tamo... pa, nazovimo to pevanjem! Ne bi ja to osuđivala. Za početak, ta ista ide na časove pevanja, što upućuje na to da ozbiljno shvata svoju karijeru! Mnoge sa takvim dupetom, dupetom mrdnule ne bi... a ne pretržu se preterano ni one sa glasom.. Nekom Bog da glas a nekom dupe! A neko ima samo dupe i radi na glasu! Ja bi rekla... vredna devojka! Nemojte da vas čudi ako koliko sutra ubode hit baladu, pa je sama i otpeva..",- napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track