ŠVERCERKA: Gogu Sekulić 2 sata carinici držali na aerodromu u Beču!
Foto: Printskrin

Kupovala poklone

ŠVERCERKA: Gogu Sekulić 2 sata carinici držali na aerodromu u Beču!

Stars -
Napunila je kese kozmetičkim prizvodima - parfemima, raznim sprejevima za telo i to je carinicima bilo veoma sumnjivo

Pevačica Goga Sekulić doživela je peh na aerodromu u Beču jer su je dva sata carinici držali u posebnoj prostoriji. Sekulićeva je putovala u Salcburg, a na aerodromu je kupila mnogo kozmetike zbog čega su je carinici izdvojili od ostalih putnika pa je umalo i zakasnila na let.

"Kako je imala vremena do tog leta, Goga je rešila da na aerodromu kupi poklone koje će svojim najbližima dati za predstojeće praznike. Napunila je kese kozmetičkim prizvodima - parfemima, raznim sprejevima za telo i to je carinicima bilo veoma sumnjivo. Kada su je ugledali sa kesama punim robe, odmah su je izdvojili i odveli u posebnu prostoriju", rekao je izvor.

"Ona u prvi mah nije znala šta se dešava i bila je baš iznenađena. Odmah su uzele njene kese i istresli na sto i upitali je šta će kok toliko kozmetike. Ona im je objasnila da su to pokloni i da ništa lože ne misli da uradi. Baš im je bila sumnjima. Držali su je dva sata tamo i Goga se uplašila da će zakasniti na let", priča izvor.

"Istina je da sam imala mali peh. Htela sam sve poklone da ostavim samo da me puste da ne zakasnim na let", potvrdila je Goga.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track