Svetsko a naše: Evo zašto Jelena Đoković važi za damu od stila (FOTO)
Foto: Profimedia

Novakova izabranica

Svetsko a naše: Evo zašto Jelena Đoković važi za damu od stila (FOTO)

Stars -
Lepša polovina Novaka Đokovića kako kod nas, tako i u svetu važi za damu koja ima istančan ukus kada je moda u pitanju

Ovaj tekst preuzet je sa sajta story.rsJelena Đoković iz godine u godinu izgleda sve bolje, a nakon što je postala mama dobila je poseban sjaj, koji dodatno krasi njenu lepotu i harizmu.

Pored prirodne lepote i osmeha koji svi obožavaju, Jelena ima i savršen ukus kada je moda u pitanju. Bilo da je reč o glamuroznim dešavanjima na kojima se uvek pojavi u skladu sa atmosferom, a najčešće bira duge toalete, ili tribinama tokom mečeva u kojima igra Novak Đoković, gde joj stajling varira od potpuno ležernog do casual elegantnih haljinica Jelena izgleda besprekorno.

Za vas smo izdvojili nekoliko modnih kombinacija koje dokazuju da Jelena sa razlogom nosi titulu dame od stila, koju je potvrdila čak i glavna žena modnog sveta, Ana Vintur.

Na sajtu story.rs pročitajte još: Jelena Đoković: Najlepša navijačica na tribinama Vimbldona (FOTO)Jelena Đoković blistala na večeri u čast Novaka: Prirodna lepota na glamuroznom skupu (FOTO)Novak i Jelena slave prvu godišnjicu braka: Deset godina zajedno moja ljubav i ja (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track