TALENT ŠOU: Pesme, suze i smeh obeležili Pinkove zvezdice
Foto: Aleksandar Jovanović

Kraj prve sezone

TALENT ŠOU: Pesme, suze i smeh obeležili Pinkove zvezdice

Stars -
Moćni vokali mladi pevači koji su se deset meseci borili za laskavu titulu svojim glasovima često su znali da rasplaču žiri, a dogodile su se i neke ljubavi

Posle deset meseci borbe završena je prva sezona talent šoua za decu do 15 godina “Pinkove zvezdice”.Deset mališana koji su se plasirali u superfinale još jednom su pokazali da su opravdali poverenje članova žirija Jelene Tomašević, Milana Stankovića, Goce Tržan, Harija Varešanovića i Leontine Vukomanović, kao i publike koja je za njih glasala.Prva sezona bila je i više nego interesantna. Pavle Vasiljević, Lena Stamenković, Jovan Aleksić, David Radosavljević, Valentina Mec, Trajče Gorgijev, Marija Serdar, Igor Todorović, Mateja Vukašinović i Isidora Mitić znali su da nateraju žiri na suze, ali i da ih nasmeju, a stoički su podneli svaku kritiku.Kurir vam donosi neke od događaja koji su obeležili ovaj šou.

SimpatijaZALJUBLJENI DAVIDDavid Radosavljević iz Laktaša kraj Banjaluke u ovom takmičenju našao je simpatiju. On se zaljubio u devojčicu koja ga je pratila na sceni kao igračica.- Zaljubio sam se u svoju plesačicu i voleo bih s njom da gradim karijeru - iskren je David.Inače, on je prvi oduševio Gocu Tržan, koja ga je pozvala da joj bude gost na njenom novogodišnjem koncertu.

Obrisani preglediLENIN SPOT HAKOVANLena Stamenković, koja se s prvim predstavljanjem istakla i na noge podigla celu bivšu Jugoslaviju kad je izvela Vanin hit “Ako je vrijedilo išta”, našla se na udaru hakera. Kad je njen spot za samo nekoliko dana prešao dva miliona pregleda, on je skinut s Jutjuba. Ubrzo je Lenin nastup vraćen, ali su pregledi krenuli od nule.

Pred finalePAVLU ISPALA DVA ZUBIĆAPavle Vasiljević, najmlađi učesnik, odmah je osvojio naciju. On će u septembru krenuti u školu, a pred finale su mu ispala dva zuba.- Nadam se da mi neće ispasti još jedan - rekao je Pavle pred superfinale.

SuzeJELENA PLAKALA ZBOG MARIJE SERDARJelena Tomašević prvi put je javno zaplakala kad je Marija Serdar zapevala njenu pesmu “Jutro”.- Nikad me niko nije rasplakao dok je izvodio moju pesmu, a ti si u tome uspela - kroz jecaj je rekla Jelena.I Marija je priznala da se rasplakala nakon što je sišla sa scene.

NapadMATEJU GAĐALI ŠIBICAMAMateja Vukašinović osetio je da popularnost može doneti i ružne stvari. Mnogi dečaci su pokazali da su ljubomorni na njega, a neki su ga čak i napali u jednom tržnom centru tako što su ga gađaloi šibicama. Na Fejsbuku su osnivane grupe gde su pozivali na dečakovu smrt, zbog čega su njegovi roditelji podneli prijavu policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track