TAMARA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goga nije plakala ni kad je muža sahranila, samo se folira!
Foto: Printskrin

Ogovaranje u jeku

TAMARA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goga nije plakala ni kad je muža sahranila, samo se folira!

Stars -
Udala se posle dva meseca... I sad se kao ona folira. Ona će nama da digne rejting. Goga je iznela informacije iz spoljnog sveta i to uopšte nije u redu da toliko laže, rekla je klaberka

Tamara, Zorica i Maja su razgovarale o Gogi. Žalile su se jer je rekla da su svi klošari, a sve to jer je Tamara ispričala da je Goga ostala bez stana pokojnog muža.

"Neka crknu kerovi koji nemaju šta da rade! Ne dozvoljavam da mi se neko dere", rekla je Goga i dodala da ne može da veruje da je Tamara rekla da je ostala bez stana. "Ta mala ku.vica će možda sada da ima novca, ali može da se desi da sutra ostane bez svega", objasnila je, a Maja se pravdala.

"Majo, zašto si pričala da sam ja ostala bez stana", upitala je Goga pevačicu, dok je ova drčno demantovala da je pričala bilo šta. Stanija joj je poručila da mora da bude jaka.

Tamara je ogovarala Gogu sa Zoricom i Majom. "Ma, ona nije plakala ni kad je muža sahranila, a sada se nešto folira", rekla je Tamara rugajući joj se.

"Udala se posle dva meseca... I sad se kao ona folira. Ona će nama da digne rejting. Goga je iznela informacije iz spoljnog sveta i to uopšte nije u redu da toliko laže. Više prava ima majka na stan koja ga je rodila, nego ona koja je bila dva meseca sa njim. To je moje pravo", siktala je Đurićeva.

Maja smatra da nije korektno što je Goga rekla da su svi na Farmi za klošare.

Foto printskrin
Foto printskrin

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track