TAMARI ĐURIĆ PRESEO DOČEK: Makarona sa OBEZBEĐENJEM upao u hotel i napravio HAOS! Policija reagovala
Foto: Dragan Kadić

Ljubomoran

TAMARI ĐURIĆ PRESEO DOČEK: Makarona sa OBEZBEĐENJEM upao u hotel i napravio HAOS! Policija reagovala

Stars -

Bivša farmerka i novopečena pevačica Tamara Đurić otkazala je nastup u novogodišnjoj noći i izašla u provod sa drugaricama.Tamara je uživala u jednom prestoničkom hotelu, a svi muški pogledi bili su uprti u nju.

Za susednim stolom sedela je grupa momaka koja je čitave noći slala piće i cveće za pevačicin sto. Kada je Tamarin bivši dečko Dejan Palić Makarona čuo da je ona u hotelu i da joj se udvaraju sa svih strana, upao na žurku i napravio haos.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

“Tamara je odlučila da Novu godinu dočeka sa prijateljicama u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Devojke su uživale, a momci sa susednog stola su im slali cveće i piće cele večeri. Jedan Makaronin prijatelj je bio u hotelu i čim je videoTamaru javio mu je. Iako je te noći bio sa svojom novom devojkom, Makarona je besno upao na žurku sa svojim obezbeđenjem i napravio haos!

Pokušao je da Tamaru na silu povede sa sobom, međutim ona se pokupila i besna izletela iz hotela dok je on ostao da se raspravlja sa nepoznatim momcima. Zbog usijane atmosfere morala je čak da reaguje policija kako bi se sprečio veći incident”, kaže izvor blizakTamari.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track