Tanja Savić za Stori: Odmor u Australiji mi je kao lek

S porodicom se tajno vratila u Srbiju

Tanja Savić za Stori: Odmor u Australiji mi je kao lek

Stars -
Počela sam da pucam po šavovima. Sad sam napunila baterije za nove poduhvate. Uživali smo na plažama, a najviše u brojnim akva-parkovima, kojima su moji sinovi Maksim i Đorđe oduševljeni

Posle turbulentnog perioda koji su obeležile i lepe, ali i ružne stvari, među kojima su uspešan nastup na Grand festivalu, učešće u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, ali i napisi u kojima su bivši saradnici iznosili prljav veš iz njenog bračnog života, Tanja Savić sa mužem Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i Đorđem početkom februara je otišla u Australiju.

Njihovom dolasku najviše se obradovala Dušanova majka. Za razliku od perioda kada su u Srbiji, gde su izloženi pritiscima javnosti, ova porodica u Golden Kostu, odakle se nedavno vratila, uživala je u anonimnosti.- Odmorili smo se i napunili baterije za nove radne poduhvate. Uživali smo u plažama, a ponajviše u brojnim akva-parkovima, kojima su Maksim i Ðorđe oduševljeni - kaže Tanja za novi Stori i ističe da su ona i suprug konačno mogli da se posvete jedno drugom.

- Bili smo rasterećeni od pritisaka koji su intenzivni i snažni kada smo u Beogradu. Iako volim posao kojim se bavim, moram priznati da mi mikrofon, scena i život u javnosti nimalo nisu nedostajali. Neposredno pred odlazak u Australiju mislila sam da više nemam ni atom snage. Bila sam slomljena, bilo je potrebno mnogo napora da uskladim porodične obaveze, pripremu nove pesme, učešće na festivalu, nastupe i šou. Nametnula sam sebi previše obaveza i u jednom trenutku počela sam, narodski rečeno, da pucam po svim šavovima. Ovaj odmor u Australiji delovao je na mene kao lek. Osim toga, najsrećnija sam u blizini supruga i dece. Ovo je još jedna potvrda da je najbolja odluka u koju sam donela u životu bila da se udam za Dušana i rodim decu.(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track