TERZIĆEV SIN DEMONSTRIRA SILU: Anastasijin dečko gađao novinara telefonom u glavu, a onda...
Foto: Printskrin/Instagram

Burna reakcija

TERZIĆEV SIN DEMONSTRIRA SILU: Anastasijin dečko gađao novinara telefonom u glavu, a onda...

Stars -

Sin Zvezdana Terzića napao je sinoć na koncertu Dina Merilina u Subotici novinara. Naime, novinaru Nemanji Vujičiću je Kostadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene Zvezde, oteo mobilni telefon i gađao ga u glavu jer mu se nije dopalo to što je novinar fotografisao njegovu devojku Anastasiju Ražnatović koja je u tom trenutku pozirala za slikanje.

Očevidac sa mesta događaja objasnio je kako je izgledao sukob:

“Anastasiju je novinar koji je stajao u blizini fotografisao sa fanovima, a kada je to video Kostadin oteo mu je njegov telefon i gađao ga u glavu. Momka je pogodio ispod oka i neki ljudi su pritrčali da mu pomognu. Anastasija se uhvatila za glavu ipotom povela Kostadina da mu objasni da je dozvolila novinaru da je fotografiše i da je taj momak nije fotografisao bez njenog znanja. Kostadin je tada shvatio da je pogrešio i pritrčao novinaru da se izvini”, kaže izvor sa mesta događaja.

Sve je potvrdio i sam Vujičić koji je sinoć izveštavao sa koncerta Dina Merlina i tom prilikom brutalno napadnut.

“Na samom početku kada sam video Anastasiju, pitao sam je da je uslikam. Zamolila me je da to ne radim, jer nije imala šminku i to tada nisam učinio. Pošto je naš sto bio blizu stola Anastasije, nakon sat vremena snimanja pokrivalica došao sam do mog stola gde sam video da se Anastasija slika sa fanovima i pokazala je da smem da je slikam. Devojka je pozirala i to sam učinio. Nakon nekoliko sekundi moj telefon je uzeo Kostadin koji me je gađao u glavu i nakon toga moj telefon je završio na betonu. Anastasija je bila u šoku i izvinila se. Nakon što sam otišao do svog stola, ubrzo je došao Kostadin koji mi se izvinjavao i rekao da me je pomešao sa fanom i da mu je Anastasija objasnila da mi je dozvolila da je slikam. Rekao je da zna šta je uradio i da je svestan da je tu još medija“, objasnio je Vujičić.

Podsetimo, nedavno Kostadin je bio uhapšen zbog napada na čuvara jedne diskoteke u Crnoj Gori.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track