TIJANA STALNO PLAČE: Videću se sa Markom Bulatom čim izađem, mnogo sam zaljubljena u njega!
Foto: Printskrin

Parovi

TIJANA STALNO PLAČE: Videću se sa Markom Bulatom čim izađem, mnogo sam zaljubljena u njega!

Stars -
Veoma sam zaljubljena u njega, imali smo nešto veoma lepo, mada on priča da me ne poznaje i da sam nebitna, rekla je starleta

Mada je Nenad Marinković Gastoz više puta u rijalitiju „Parovi“ rekao da je Tijana Ajfon na leđima istetovirala oko svog oca, ona ga je demantovala i priznala da je to oko Marka Bulata.

"To je oko Marka Bulata. Veoma sam zaljubljena u njega, imali smo nešto veoma lepo, mada on priča da me ne poznaje i da sam nebitna, ja to za njega nikad neću reći. Jedva čekam da izađem i da porazgovaramo", rekla je Tijana, koja očigledno ne mari za to što se pevač nedavno oženio.

Starleta je u poslednje vreme previše osetljiva i plače na svaku sitnicu, pa ostali ukućani sumnjaju da je trudna sa Gastozom.

Naime, Tijana je slučajno pomerila sto i prosula piće na čizme Mimi Oro, koja je zbog toga bila veoma ljuta. Polila je vodom Tijanu, posle čega je ova počela da plače.

"Mimi, nije bilo namerno, ti znaš koliko te ja volim. Ti si mi najdraža ovde. Nije bilo namerno. Što se ljutiš", govorila je kroz suze Tijana.

Neko vreme se Mimi ljutila, ali joj je zatim oprostila i zagrlila je. "Trudna si, emocije su ti prenaglašene", dobacivali su ostali.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

(Parovi.tv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track