Tina: Vendi je vašarska spodoba  Vendi: Tina, ti si retard koji kevće
Foto: Damir Dervišagić

Folkerke nastavile sukob s Farme

Tina: Vendi je vašarska spodoba Vendi: Tina, ti si retard koji kevće

Stars -
Pevačice oplele jedna po drugoj nakon što je Ivan Gavrilović rekao da se, uz Vendi,i Ivanovićeva pojavilau njegovom spotu

Tina Ivanović i Vesna Vukelić, koje su u „ratu“ još od „Farme“, u kojoj su obe učestvovale, ponovo su se sukobile. Ovoga puta svađu je započela folkerka, koja je Vukelićevu nazvala vašarskom spodobom. A sve je zakuvao Ivan Gavrilović.Naime, denser se u jednoj emisiji na televiziji Grand pohvalio da je snimio spot sa Žikom Obretkovićem, Tinom Ivanović i Vesnom Vukelić Vendi. Ova informacija je toliko pogodila Ivanovićevu, da je na svom profilu na Fejsbuku odmah oštro demantovala njegove navode i izvređala njega i Vukelićevu. Gledam emisiju i ne verujem svojim ušima. Čovek mrtav hladan kaže da i ja učestvujem u ovom njegovom spotu zvani „sprdnja“. Htela bih javno da se obratim Ivanu Gavriloviću pošto znam da ovde imamo zajedničke prijatelje. Moraćeš da dokažeš otkud ja u tvom spotu, nemoj da mene trpaš u ove pomije zvane spot i pesma. Ovo je sramota i neću više dozvoliti nikom da se sprda s mojim imenom i ubacuje me u isti koš s tamo nekom raspalom vašarskom spodobom. Muka mi je od pojedinih foliranata i licemera na estradi koji sebi daju štošta za pravo, svašta - napisala je pevačica.Pozvali smo Vendi, koja je odgovorila Tini u svom stilu: Tina spada u kategoriju onih limitiranih koji nose drvo u šumu. Ona se kao drogirana pojavila iz ko zna koje zabiti i kao retard kevće preko društvenih mreža s nelociranog područja. Ona je nokautirana na „Farmi“ i ne mogu da vadim nož na mrtvo kuče koje je već jednom ubijeno. Ne mogu da verujem koliko je takvim ljudima smanjena savest i koliko su duhovno slepi - rekla je Vendi, koja ulazi u „Maldive“.

Sve  zakuvao... Ivan  Gavrilović
Sve zakuvao... Ivan Gavrilović

Umalo tučaVENDI: TINA JE BOLESNA ŽENA!Vendi se sukobila s Tinom na „Farmi“ kad joj je rekla da ne može da joj „soli pamet“ zato što njena porodica „nije kompaktna“ pošto ne živi sa svojim sinom! Dodala je da ima tikove, strahove i fobije, te da je bolesna. U jednom trenutku Vendi se unela Tini u lice da je izgledalo kao da će da je bije. Tina je posle toga napustila rijaliti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track