TO JE PRAVI MUŽ: Bora Čorba istetovirao ženu na ruci
Foto: Story

Đorđević ima novi crtež na telu

TO JE PRAVI MUŽ: Bora Čorba istetovirao ženu na ruci

Stars -

Uradio sam Dubravkin lik na levoj podlaktici jer je mnogo volim. Nisam pristalica da se po telu crtaju razne gluposti i simboli koji nemaju nikakav značaj, kaže roker

Bora Čorba iskazao je ljubav prema supruzi Dubravki Milaković na jedinstven način. Naime, Đorđević je njen lik istetovirao na levoj ruci.Frontmen Riblje čorbe otkako se treći put venčao ne prestaje da menja život iz korena. Zbog žene se u potpunosti odrekao alkohola, prestao je da puši, vredno trenira u teretani, što je rezultiralo gubitkom tridesetak kilograma, i na kraju je uradio crtež koji je posvetio Dubravki. On je na taj način želeo još jednom da joj pokaže koliko je voli.Inače, ovo nije jedini tatu koji Bora Čorba ima. Pored zaštitnog znaka grupe Riblja čorba, Đorđević je pre mnogo godina svoje telo ukrasio i grbom Srbije, pošto je poznat kao veliki patriota, ali i svecem kojeg slavi - Svetim arhangelom Mihailom. Posle svega, na red je došla Dubravka, koja je jedina Borina žena koja je našla mesto među njegovim crtežima na telu. Dragana i Aleksandra nisu imale tu privilegiju.- Istetovirao sam suprugin lik jer je mnogo volim. Nisam pristalica da se po telu crtaju razne gluposti i simboli koji nemaju nikakav značaj - rekao je Bora za Kurir.

Trend među muškarcimaDAČA PRVI POČEOTrend tetoviranja emotivnog partnera na telu već dugo je prisutan kod naših poznatih ličnosti. Među prvima se na taj korak odlučio Danilo Ikodinović, koji je, dok je bio u braku s Natašom Belvalac, na ruci istetovirao njen lik. Posle razvoda tu tetovažu je prekrio crtežom cveća. Bivši dečko Slađe Delibašić Igor Matić je na desnom ramenu istetovirao njen portret koji i dalje nosi. I Kristijan Golubović i Jugoslav Karić su istetovirali ženine portrete, dok je Dragan Marinković Maca naslikao ženine usne na vratu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track